Szeptember végi baba sétáltatása?
Figyelt kérdés
Szeptember végére várjuk a kisbabánkat, és a napokban olvasgattam, hogy hidegebb hónapokban nem ajánlott kivinni a picit. Októberben változó az idő, viszont nyirkos, esős gyakran lehet. Úgy halottam az sem kedvező a kicsiknek.
Városban lakunk, panel lakásban, erdős és zöld övezetben, az erkélyünk is nagy.
Ha nem is letolni a városba de az erkélyre csak ki kellene őt vinni, nem?
Akiknek őszi babájuk van, hogy voltatok a levegőzéssel, sétálással?
2018. máj. 25. 14:55
11/12 anonim válasza:
Októberi volt az első babám, olyan gyönyörű napos őszi idő volt még egy teljes hónapig, hogy minden nap órákat sétáltunk. Csak akkor nem mentünk ki ha esett az eső vagy ha köd volt. Télen is kivittem sétálni, -5fokig ill. ha nem szakadt a hó. A levegő nem árt neki és te sem fogsz a 4 fal között bedepizni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) mindeki hasznosat írt! Remelem nekünk is jó időnk lesz, és sokat tudunk majd sétálni!
2018. máj. 31. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!