Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeptember végi baba sétáltatása?

Szeptember végi baba sétáltatása?

Figyelt kérdés

Szeptember végére várjuk a kisbabánkat, és a napokban olvasgattam, hogy hidegebb hónapokban nem ajánlott kivinni a picit. Októberben változó az idő, viszont nyirkos, esős gyakran lehet. Úgy halottam az sem kedvező a kicsiknek.

Városban lakunk, panel lakásban, erdős és zöld övezetben, az erkélyünk is nagy.

Ha nem is letolni a városba de az erkélyre csak ki kellene őt vinni, nem?

Akiknek őszi babájuk van, hogy voltatok a levegőzéssel, sétálással?

2018. máj. 25. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
Első pár hétben ben vittem ki, aztán rövidebb sétákat ejtettem, vagy csak kitoltam a babakocsiban. Szerintem bőven elég az erkélyre kivinni, többször rövidebb időkre. Aztán majd meglátod hogyan érzi magát. Ha jó ellesz,akár kint is alszik, ha nem, akkor úgyis beviszed.
2018. máj. 25. 15:01
 2/12 anonim ***** válasza:
28%
Mármint első pár hétben nem vittem ki
2018. máj. 25. 15:01
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Hülyeség. Csak szélsőséges időjárási viszonyok között nem ajánlott kivinni. Ezalatt az óriási szmog, felhőszakadás, -20 fok... értendő.

Átlagos őszi időben simán mehettek az első naptól. Nyilván megfelelő ruhában (nem túlöltöztetve!).

2018. máj. 25. 15:06
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Októberi babát mi vittük sétálni.Az időjárásnak megfelelően öltöztetve.Sőt télen is bundazsákba be és hajrá.Kutya baja.
2018. máj. 25. 15:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket! :)

Most vettem észre a furcsa távolságokat a sorok között a kérdésben, bocsi érte, valószínű elnyomtam a telefonon.

Pl ahogy írtátok is, ha nem lesz nagyon rossz idő októberben, babakocsival eltolhatom boltba, postára, gyógyszertárba, ilyesmi ami nem túl hosszú idő, hanem megjárjuk gyorsan?

2018. máj. 25. 15:19
 6/12 anonim ***** válasza:
91%
Órákat sétáltunk ősszel.
2018. máj. 25. 15:28
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Decemberi a babám, 2 hetes korától napi 2 órát vagyunk legalább levegőn. Kivétel a vigaros szeles vagy szakadó esős napok. De januárban, -10-ben lazán sétáltunk piciként is, sosem fázott meg.
2018. máj. 25. 15:56
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
Kendőben rajtam volt, időjárásnak megfelelően amikor már jött a hideg közös kabát, alatta neki body, vastag rugi, vastag zokni. Mindig pontosan éreztem hogy nem-e fázik, így mentünk mindenhova, be se tudnak tüsszögni hozzá, ha éhes rögtön tudtam szoptatni.
2018. máj. 25. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Október elején született. 5 naposan vittük ki a kertbe, 3 hetesen napi egy órát biztos kint voltam vele. Csak esőben nem viszem sétálni, illetve mikor volt télen az a nagyon hideg hét, akkor egyszer orvosnal voltunk gyalog, az 20 perc oda 20 vissza és egyszer egy rovidet sétálni az talán negyed óra volt
2018. máj. 25. 18:50
 10/12 anonim ***** válasza:
82%
Mi csak akkor nem mentunk ha esett az eso! Amugy mindig... volt h 4 orat is setaltunk. Vegig aludta.
2018. máj. 25. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!