Lecsót csinálok, nem csípősen, virslivel.10 hónapos kislányom kaphat belőle, úgy hogy a szaftjába bele ütök egy tojássárgáját, virsli, paprika nélkül, kenyérbéllel?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 10:12
11/12 anonim válasza:
Mivel adtam neki, és nem lett tőle semmi baja. Élete végéig ne adjak neki semmit, hátha allergiás rá? Könyörgöm!
Minden étellel így van a hozzátáplálás, nem? Adod neki, ha allergiás lesz rá, nem adod többet. Ilyen rohadt egyszerű.
12/12 anonim válasza:
Én adnék neki,szerintem nyugodtan adhatsz,már ha abból indulok ki is,h nekem a multkor mondta a védönö,h mehet a paprika,paradicsom és uborka is,és az én kisfiam 9hónapos mult!
Ugyhogy Jó étvágyat kivánunk Nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!