A háromkerekű vagy a hagyományos, négykerekű babakocsi a praktikusabb?
Most tervezünk babát és nézelődöm a babakocsik között. Nekem mindig is tetszettek a háromkerekű kocsik, de nem tudom, hogy mennyire kezelhető könnyen. A barátnőm és anyukám ellenzi, szerintük sokkal problémásabb. Kíváncsi lennék más véleményére is! Ti mit tapasztaltatok? Melyik babakocsit könnyebb kezelni? Szállításnál mérvadó az egy kerék mínuszba?
Nagyon szépen köszönöm
Szia!
A barátnőm 3kerekű babakocsit vett! Nagyon könnyű irányítani és meglepődtem mert sokkal de sokkal könnyebb mint a 4kerekűt. Ráadásul nem foglal akkora helyet és könnyebb olyan boltba is bemenni vele ahol nem elektromos az ajtó. Én csak ajánlani tudom. Ja és persze az is fontos, hogy a tolókaron van a fék ami nagyon sokszor jól jöhet!:-)
Ehhez hasonlója van: [link]
Azért is jó mert nagy a kereke és nem akad el kis gödrökben emellett masszív, tartós is!
Szerintem 3kerekűt vegyél :-)
Nekünk Coletto Austin 3 típusú van.
Ilyen, csak drapp színben: [link]
A mózese szerintem elég nagy, van hozzá sportrész, pelenkázótáska, szúnyogháló, esővédő, nagy bevásárló rekesz (én ezt mindig totál telepakolom, mégsem ér le a földig, mert vannak olyan kocsik, ahol a kosár a földet súrolja), a kereke jó nagy, felfújható. Ha háromkerekűt veszel, akkor mindenképpen olyat, aminek az első kereke fixálható és bolygósítható is, mert könnyen kanyarodni csak úgy tudsz vele, ha bolygósítható, viszont ha vacak terepen tolod, jobb ha be van fixálva. A miénket a tolókarjáról egy kis kallantyúval lehet fixálni, nem kell a keréknél babrálni. Van hozzá hordozó, ami egyben a gyerekülés is, ezt rá lehet tenni vázra. Ha vásárolni mész, nem kell az egész babakocsit cipelned, csak a kerekét, aztán ráteszed a hordozót és már tolhatod is. Ja, és a kerekeit egy mozdulattal le lehet venni. Így még kisebb helyet foglal. Ha négykerekűt veszel, akkor abból is mindenképpen olyat, aminek az első két kereke kicsit kisebb és bolygósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!