Tapasztalt anyukák! Júliusi újszülött babát éjszakára alváshoz hosszú rugiba kell öltöztetni addig a pár hétig, amíg be nem áll a hőháztartása? Ti miben altattátok a nyári újszülött babátokat?
Figyelt kérdés
Gondolom napközben a nagy melegben bőven elég egy rövid ujjú body esetleg egy ujjatlan rugival, vagy kis nadrággal, ugye?2018. máj. 23. 08:11
11/12 anonim válasza:
Én júliusban szültem, egész nyáron hosszú bodyban volt. Nappal és éjszaka is és egy kis vékony pléddel takartam be éjszakára.
12/12 anonim válasza:
Azért azt vedd figyelembe h egy hosszabb,mélyebb alvásnál lelassul a keringés,,kicsit lehül a test. A felnöttek is arra ébrednek éjjel ha lerugták a takarot, h fáznak. Nyilván a baba is egy idö után elkezd fázni, ha egy szál rövidujju bodyban altatod. Én általában rugit adtam a lányaimra éjszakára, és igy nem takartam be öket. És soha nem altattam öket mezitláb!ha nagyon meleg volt és egy szál bodyban voltak, zoknicska akkor is volt a lábukon alváshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!