Tegnapra 7 hónapos kisfiam mellkasán piros kiütések jelentek meg, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Nem evett semmi olyat, amit ne evett volna már előtte. Már vasárnap este láttam, hogy piros, tegnapra teljesen érdes lett a bőre és ma reggel is ott vannak.2010. jún. 15. 09:06
1/3 anonim válasza:
Meleg kiütés lehet, az én kislányomon is van a hátán és a mellkasán. Tegnap és letörölgettem kamilla teával mert az szárít.
2/3 anonim válasza:
igen az melegkiütés.elmúlik majd meg nem viszket nem fáj neki.én kentem neki vékonyan Sudocremmel.el is múlt.
3/3 anonim válasza:
Melegtol van. Langyosabb vizben kell furoszteni es szelloztetni kell a kicsi boret, es lehetoleg ne vinni ki a napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!