2 hónapos babám mellkasán piros pöttyök mitől lehetnek?
Figyelt kérdés
Tegnap este fürdésnél vettem észre. Nagyon pici pöttyök, nincs fehér közepük. Az arcán is voltak/vannak, arra azt mondta a doki, hogy a tej és a nyál ráfolyik az arcára, attól ilyen. No de a mellkasába csak nem folyik be. Melegtől esetleg? De akkor mára már el kellett volna múlnia. Lehet, hogy attól, hogy tejbegrízt ettem mézzel? Allergia lehet? Ha nem eszem többet, akkor magától elmúlik?
Hívtam a védőnőt, szerinte kenjem Sudocrem-mel és ha több lenne, akkor orvos, ha nem, akkor majd elmúlik szépen lassan.
2010. máj. 14. 17:28
1/4 anonim válasza:
nem használtatok más fürdetőt esetleg vagy más krémet?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem. A védőnő is ezt kérdezte. :( Minden ugyanaz, mint eddig.
2010. máj. 14. 19:02
3/4 anonim válasza:
Nekem a melegtől szokott ilyen lenni a babám. Olyan kis piros érdes kiütések, a tejkiütés kicsit nagyobb. Próbáld ki, mi van, ha picit kevesebbe öltözteted.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is höseg kiütes inkabb. kevesebb ruha es ne kend semmivel mert megjobban befülled. Tiszta vizzel lemos szarazra töröl es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!