Szükség van erre? Ettől lesz boldog a gyerekkora?
Figyelt kérdés
Tüllos szoknyás feliratos bodys szülinapi szett, 2 emeletes extra torta, lufik, műtermi fotózás, stb.. Mindenkinél ezt látom mostanában. Tényleg kell ez? Csak kérdezem, nem kell támadni..2018. máj. 21. 09:57
31/31 anonim válasza:
Mikor ilyeneket olvasok, tényleg visszasírom a gyerekkoromat. 1 éves születésnapom fekete-fehér képét a szüleimmel és a testvéremmel, pedig nem vagyok idős, de valahol úgy érzem, vége a meghittségnek. Két kép készült, az egyiken az egész család, mamám is rajta, ahogy szüleim átölelve állnak, én előttük a tortával ülök, mellettem két oldalt a többi családtag. Nem tudom, ki fényképezte, de sehol egy hivalkodás, sehol egy giccs, egy teljesen letisztult kép, mindenki a kamerába néz, a legnagyobb természetességgel. Beállított kép, mégsem mű. Egyszerű ünneplőruha mindenkin és nem arra az egy alkalomra (fotózásra?!) avanzsált szerelés. Egy éves koromra nem csődült össze az egész szomszédság, nem dobtunk ki feleslegesen 20 ezer forintot hülyeségre, csak mert más facebook oldalán is az van. A szülinapot nem üzleti megbeszélések sora előzte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!