Szükség van erre? Ettől lesz boldog a gyerekkora?
Nem kell. Van, aki ezt szereti, akinek ettől teljes a szülinap, vagy aki csak egyszerűen követi a trendet.
Én egyik gyereknél sem csináltam ekkora felhajtást a szülinapból, sose voltunk műtermi fotózáson, nem volt szülinapi szettjük, meg tortájuk Buddy Valastro-tól, mert ezek tőlünk távol állnak. De semmi bajom azzal, ha valaki nagyobb feneket kerít a dolognak. Mi szűk körben szeretünk szülinapozni, normál méretű tortával (amit vagy én sütök, vagy megrendelem), viszont így az ünneplés eltart másfél hétig is, mert egyszer megünnepeljük mi (szülinapos, szülők, tesó), aztán egyik nagyszülőknél, másik nagyszülőknél, és valamikor jönnek a nagynénik, nagybácsik is felköszönteni.
Nem érzem szükségét a szülinapi fotózásnak (persze csinálunk képeket, de nem megyünk emiatt fotóshoz, ahogy nem megyünk a különböző ünnepek előtt sem), viszont ha eszünkbe jut, csináltatunk profi képeket "csak úgy", a szabadban.
Én sem szeretem a beállított fotókat, jobb a családi dokumentumfotó, ahol tényleg olyanok a szereplők, amilyenek az életben - a saját gyerekkorom fotóit nézegetve is nekem az plusz érdekes, ahol látom pl. a lakásunkat is vagy ahol kirándultunk, vagy a dédit az otthonkájában vagy az akkori barátaimat rendetlenkedni. Sőt még a gyerekeimnek is tetszenek ezek a képek, ha előkerülnek, sokat lehet mesélni.
Ne aggódj ezen, nem előírás másnak reklámozni magatokat :) De ha valakinek meg ez az álomvilág a vágya, akár azért mert élvezi és ebben éli ki a kreativitását, akár bizonyítékot hamisítana magának, akár csak elismerésre vagy irigylésre vágyik - hát hadd költsön rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!