Csongor névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet szeretnénk adni a kisfiúnknak csak félek mások reakcióitól. Nem attól hogy nekik nem tetszik hanem, hogy ezt kimondottan borzasztó névnek tartják. Mint akit sajnálni kell hogy ez a neve.2018. máj. 17. 18:59
1/19 anonim 

válasza:

Nekem 20 évvel ezelőtt volt egy ilyen nevű osztálytársam, semmi baja nem volt senkinek sem a nevével.
2/19 anonim 

válasza:

Szerintem jó név, és legalább nem hívnak minden második kisfiút így
3/19 anonim válasza:
Nem szep
Kesobb nem lesz ferfias
es nem lehet becezni
Az meg cikibb
De ez csak az en velemenyem.
4/19 anonim 

válasza:

Egész nyugodtan adhatod majd ezt a nevet.Nekem ugyan nem jön be annyira,de nem azért mert ocsmánynak vagy röhejesnek tartom,hanem egyszerűen nem tetszik hangzásra.
Kész megváltás lesz amúgy, a milliónyi Bence,Máté,Benett és Noel,stb. után.:)
Ami viszont megint csak jó,hogy felnőtt férfi is bátran viselheti,nem egy infantilis név.
7/19 anonim 

válasza:

Nincs semmi baj ezzel a névvel.
8/19 anonim 

válasza:

Nekem mindig a Csongor és Tünde jut róla eszembe. De amúgy nem rossz név.
9/19 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik, de egyébként normális, vállalható név. Bár sokszor hallottam Csongi-nak becézni, na az borzasztó.
10/19 anonim válasza:
Es ha egy nagymeno vallalkozo lesz!
A Csongor ur eleg rohejes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!