Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 kg körüli combikás kisfiúna...

15 kg körüli combikás kisfiúnak kényelmes lehet a Huggies bugyipelusa ami 18 kg-ig van? Nem fogja a kis combját szorítani?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 19:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Huggies-szal az a tapasztalatom, hogy minden mérete előbb lett kicsi, mint elértük volna a megadott súlyhatárt. Az én kislányom is combos, bár csak 13 kiló, de az összes bugyipelus szorítja a combiját.
2010. jún. 14. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 10 kg körül van, ráadtam a 18 kg-sat és látszott, hogy nem kényelmes neki. :S Pedig nem is olyan vastag combis.
2010. jún. 16. 10:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi 2. Én is számítottam erre, mert mindég hamarabb kellett pelust váltanunk, hiába volt jó még méret alapján. Annyira nem akarok venni, csak van rá kuponom, gondoltam kipróbálom, de akkor nem.
2010. jún. 16. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én kislányomnak a bugyipelus oldalán lévő tépőzárcsík kisebesítette a lábát. A Liberót inkább ajánlom.
2010. jún. 16. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!