Milyen fogyasztói jogom van babacipővel kapcsolatban ami ereszti a színét?
Figyelt kérdés
Márkás (nem olcsó) bébi cipőt vettem mai napon, első kiscipő.
A cipőt ma kipróbálta picim, csak itthon, és azt vettem észre, hogy összefogta a ruhácskáját, és a cipők is egymást. Tehát a színe ereszt. Igaz, hogy piros, de egy ilyen márkás cipőtől elvártam volna hogy ne fogjon, eszembe sem jutott, hogy ilyesmi előfordulhat vele.
Ilyenkor milyen joga van a vásárlónak? Lehet cseréltetni, egy másfajtára pl. , levásárolni?
2010. jún. 14. 18:02
1/3 anonim válasza:
Vidd vissza a boltba,majd ott megmondják,mi a teendő.
2/3 anonim válasza:
Olyat szoktak számla ellenében, hogy vagy kicserélik (bár gondolom ugyan ilyen nem kell másik nektek), vagy az árát beszámítva vesztek ott egy másikat. De menjetek vissza oda, és majd megmondják.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Gond nélkül kicserélték szerencsére.
2010. jún. 16. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!