Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom hogy a babám ki...

Honnan tudom hogy a babám ki van-e száradva?

Figyelt kérdés
2 hónapos a lányom tápszeres.Elméletileg nem kell külön folyadékot pótolni, bár erről is megoszlanak a vélemények.Mégis honnan tudom azt hogy hasmenése van amikor még mindegyik kaki hig?Ill. honnan tudom hogy ki van e száradva?(van pisi, van könnycsepp)ha ezek nincsenek akkor?
2008. okt. 30. 14:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Száraz lepedékes a nyelve, kevés a pisis pelus /4-5 azért legyen/ nagyon be van esve a kutacsa, szapora a pulzusa.

Szerintem ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel inkább beszélj a gyerekdokival, vagy védőnővel.

2008. okt. 30. 14:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi.szerencsére nem érzem ugy hogy gáz lenne csak kérdeztem.
2008. okt. 30. 14:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szió!Azonnal orvoshoz kell vinni ha ezt észre veszed rajta:száraz a szája,beesett a szeme,beesett a kutacsa,több mint 6 órán keresztül száraz a pelus!Vizet mindenképp adj neki!Én már 1 hetes kora óta adom neki.Remélem segitettem!5 hós kiscsaj anyucija
2008. okt. 30. 14:51
 4/7 A kérdező kommentje:
A kutacsát sajna nem látom mert baromi sok haja van:)
2008. okt. 30. 15:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A kezeddel is érzed, hogy be van-e süppedve vagy sem.
2008. okt. 30. 15:04
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi megérintettem már nem érzem hogy beljebb lenne:)
2008. okt. 30. 15:09
 7/7 anonim ***** válasza:
A dokink szerint a kiszáradás legelső jele, ha a hüvelyk ujjaddal és a mutatóujjaddal megnyomod az ujjbegyét egyikkel a körme felöli oldalon, másik ujjal meg az ujjbegyénél finoman rányomsz, ami ugye a nyomás hatására elfehéredik, és ha lassabban lesz normál színű az is jelezheti.
2008. okt. 30. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!