Akkor milyen a hasfájás? Most voltam a gyerekorvosnál és azt mondta nem hasfájós, mert hogy akkor egész nap sírna.
Nem biztos hogy egész nap sírna.Mi 3 hónapja kínlódunk,ahogy jön a puki,az nagyon fáj neki,ilyenkor sír,feszül,vagy felhúzza a lábát.De nekem sem sír mindig vanhogy látom,szenved,de megoldja magának a lábfelhúzással,nyöszörgéssel,de van amikor nagyon tud sírni miatta.Nem kell ahhoz egész nap sírnia.Persze én nem vagyok orvos,csak a saját példánkból tudom,hogy lehet ettől még hasfájós a babád.
Bár az is igaz,ha kimerült,fáradt túlpörgött,és elkezd sírni olyankor az én manóm is megfeszíti magát,és akkor is jöhet puki.Igazándiból ha csak ilyen alkalmakkor van lehet a dokinak van igaza, de ha tudod hogy nem fáradt,és sír,akkor neked.Na ezt jól megírtam,próbálj ki valamit rá,nem tudom mennyi idősek vagytok.Először mivel nem tudni miért sír,kezd tornával,simogatással-hátha ez is elég.
Köszi.
4hetesek vagyunk.
A torna és a maszirozás meg van.
Szió!
Szerintem a dokid gyereke nem volt hasfájós, mert akkor nem mondana - már bocsánat - ilyen hülyeségeket. Szerintem a hasfájós ordítás össze sem hasonlítható a "fáradt vagyok" sírással. A torna nálunk sem jött be, mivel annyira megfeszítette minden izmát, hogy meg sem lehetett mozdítani a lábacskáit, a pocijához meg hozzá sem fértem, inkább cseppeket szedtünk. Sab Simplex vált be (előtte Espumisant próbáltunk) nekünk, de sokan dícsérik az Infacolt is. Szoptatás közben megálltunk büfizni, és akkor adtam be neki a cseppeket.
Kitartás!!! Nálunk 6 hét után elmúlt.
Zita (27 hetes baba anyukája)
Igen a gyógyszerész is az infacolt ajánlotta.
Kipróbáljuk szerintem, mert ez a keserves sírás szerintem se a fáradságtól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!