Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Naptejtől lehet kiütéses a...

Naptejtől lehet kiütéses a lányom?

Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. meg a melegtől , a naptól, stb.
2010. jún. 14. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:

vagy:

lejárt a naptej

vagy allergiás valamelyik összetevőjére

vagy ételtől

2010. jún. 14. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egész teste kiütéses?
2010. jún. 14. 16:28
 4/6 A kérdező kommentje:
karja, lába, arca, pont ahol kentem neki
2010. jún. 14. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
A naptej eltömíti a pórusokat, emiatt lesz pattanásos a bőr. Szerintem nálatok is ez van. Az én lányomnak is ilyen a válla. Persze az izzadás is rátesz. Inkább púderezem és naptej helyett ruhával takarom+ árnyékban tartom- ezt elég nehéz. Egyébként én is ilyen lettem amikor nagyon magas faktorúval kentem magam. Pl a 15-östől semmi bajom nem volt, de nagyon sok anyajegyem van, ezért még sétához is kenni kéne magam, de úgy utálom, mert akkor sokkal jobban is izzadok, meg kiragyásodok. Szóval nekem is marad az árnyék.
2010. jún. 14. 19:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Mivel kented neki? Nincs ráírva, hogy mennyi idős kortól használható? Patikában kérj baba naptejet.
2010. jún. 15. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!