Én ezeket a programjaimat a nagyszülős napokra teszem.Mondjuk én csak fodràszhoz,kozmetikushoz jàrok.Bàr mostanában egyre jobban gondolkodok rajta,hogy el kellene kezdeni babysittert felkutatni.
Nem bàntásból,de egy nőnek hogyhogy nincs igénye ilyesmire?!
2018. máj. 12. 11:18
12/24 anonim válasza:
9!
Mondjuk azért nem jut eszébe, mert nincs apuka? Vagy mert olyan időbeosztásban dolgozik, higy nem megoldható?
2018. máj. 12. 11:18
13/24 anonim válasza:
"Nem bàntásból,de egy nőnek hogyhogy nincs igénye ilyesmire?!"
Nem bántásból, de szerinted ezeket csak házon kívül lehet elintézni?
2018. máj. 12. 11:25
14/24 anonim válasza:
Addig vigyáz rá apa.
2018. máj. 12. 11:31
15/24 anonim válasza:
Nálunk mindig apával van, míg én fodrászhoz, körmöshöz vagy suliba megyek. Ezért biztos nem ugrasztanám a nagyszülőket, nekik sokkal nehezebb átszervezni a munkájukat, több műszak, távolság, stb. miatt. Inkább úgy kérek időpontot, hogy tuti ne dolgozzon akkor a férjem.
2018. máj. 12. 11:39
16/24 anonim válasza:
Az apjukkal vannak. Havi 1 alkalomról van szó, egy szombat délelőtt, fodrász és kozmetikus. Kb 3 óra. Tornázni csak tervezek (fél éve tervezem...) de azt itthon.
2018. máj. 12. 11:40
17/24 anonim válasza:
#13.
Sajnos nem vagyok se fodràsz,se kozmetikus,így muszáj elmennem itthonról hozzàjuk.
A kommentelők pedig azt írtàk,hogy nincs igényük ezekre a dolgokra,helytől függetlenül.Én így értelmeztem.
2018. máj. 12. 12:05
18/24 anonim válasza:
Ha nincs itthon a férjem akkor a nagyszülők vigyáznak rá. Közel laknak mindkettőnk szülei.
2018. máj. 12. 13:41
19/24 anonim válasza:
A "nincs rá igényem" egy hasznos válasz? Miért hasznos?
2018. máj. 12. 14:08
20/24 anonim válasza:
Valóban, a "nem jártam ilyen helyekre" is pokoli hasznos válasz, valóban. Írd már be a "hogy csináljátok a mázat a csokitortára?" kérdésre is, hogy "én sohasem sütök".....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!