Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4 hónapos a kislányom. Tegnap...

4 hónapos a kislányom. Tegnap vittük a szurira és mérés után kiderült hogy 10 dekát fogyott bő egy hét alatt, meg is kérdezte a védőnő hogy beteg volt-e. Mit tegyek? Nagyon aggódok!

Figyelt kérdés
Ugyanazt és ugyanannyit evett mint máskor,csak kicsit többet nyűgösködik,mert a fogacskák kezdenek jönni és sokat mozgolódik,a doki is azt mondta ez lehet az oka és ha nem javul akkor menjünk el hozzá,ad hizlalót.Ma reggel nem evett túl jól,2 szurit kapott,lehet ez az oka?
2008. okt. 30. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem is beparáztatott a dokinéni nemrég, mert az eddigi 250-300 helyett most csak 90-et hízott a 4 hós lányom 2 hét alatt. Igaz, a súlyát már megduplázta, hurkácskák vannak mindenhol, de tápszert akart adni...

Ha a baba eszik, jókedvű, nem sír, akkor semmi gond. Ilyenkor nem egyformán esznek, néha többet, néha kevesebbet és sokat is mozognak már. Szerintem ne adj neki mást és másképp, mint eddig, helyre fog állni a rend:-)

2008. okt. 30. 13:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is csak 90grammot hízott 16 hetes kisfiam (1 hét alatt), ami azért kevés. Tegnap a védőnéni azt mondta, ha tartósan így marad, akkor egészítsem ki az anyatejet tejpéppel. Azért én még megkérdezem a doktorbácsit is, hogy mi legyen. A szuri is lehet az oka, egyre többet mozognak. Szerintem ne aggódj. Ha tartós lesz ez a helyzet, akkor viszont mindenképp tenni kell valamit. Amúgy nekem elsőnek azt javasolta a védőnéni, hogy szoptassam sűrűbben napközben, mint ahogy szokott kérni enni (4 óránként), mert egy ilyen korú babának napi össz 5x-i étkezés KEVÉS, így most 3 óra elteltével megszoptatom. Eszik, bár nem túl sokat... Lehet neked is ki kéne próbálnod ezt (nem tudom, mennyi időnként etetsz)! Jó hízást :)
2008. okt. 30. 13:47
 3/3 A kérdező kommentje:
3 óránként eszik,de éjszaka mér 2 hónapja nem,addig ő is többet hízott,olyan havi 1 kilót,aztán egyre kevesebbet,de elnéztem,mert 2 dekát fogyott,de ez is aggasztó.Köszi a válaszokat!
2008. okt. 31. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!