Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek normalis ha...

Szerintetek normalis ha ferjem allandoan magamra hagy a 4 hos babànkkal?

Figyelt kérdés
Minden heten elmegy inni a haverjaival ami rendben is van kapcsolodjon ki, sokat dolgozik. De multhonapba elutazott ket hetre szorakozni pihenni a haverjaival, most megint menni akar. Mondtam neki h ez mar sok lesz. Es hogy en sem tudok pihenni es lelepni. Segitsen nekem ha ennyi ideje van. De azt mondja hogy sokat dolgozik ennyi jar neki is, es ha szeretem megertem. Meg hogy ertunk dolgozik. Nem mintha ra lennek szorulva az o keresetere. Es mondtam , hogy en nem akarom h elmenjen megint. Es most o van megsertodve ram, hogy en onzo vagyok.
2018. máj. 8. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
97%

Gyerek előtt is elment "szórakozni" hetekre a haverjaival???

Mert ha nem, akkor ez nem csak szimpla szórakozás a részéről, hanem menekülés! És vagy csak szimplán menekül vagy ha rosszabb, akkor van egy másik nő a képben, akivel lehet "szórakozni".

Nem nagyon értem ezt a "addig nem foglalkozik a férfi a saját gyerekével, amíg nem tud vele mit kezdeni" felkiáltással elintézett gyerekkel való foglalkozást kirázó apuka-szlogent sem! Neki is lett gyereke, nem csak anyukának...

2018. máj. 8. 18:41
 12/17 A kérdező kommentje:

Cegvezeto....

A 7es valaszolonak igaza van. Ha itthon is marad majd jatsza a martirt. Szoval fogalmam nincs mit csinaljak. Mit mondjak neki....ti mit mondanatok neki a helyemben? Komolyan eleri mindig hogy meg en erezzem magam szarul.

2018. máj. 8. 18:50
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

Én tuti megmondanám neki hogy Te a legjobb céget vezeted otthon!A családi életet,a gyereket,a házi munkát.

És nem napi 8 órában hanem 24ben!

Ő még sem akar ennek örülni!

Megköszönhetné neked azzal ha elmennétek mondjuk wellnesezni 2 napot!

4 hós babával sztem megoldható már!

Mond meg hogy neked is szükséged van a kikapcsolodásra,miért nem lehetne együtt családként kikapcsolodni?

Nem tudom hogy fog erre reagálni,de el kellene gondolkoznia ezen!

Habár ez az érzelmi zsarolás hogy még te vagy sz.r szemét ez már nekem is sok(k)! És utána csak elmegy...

Vagy az érzelmeivel van gond,vagy még nem nőtt be a feje lágya!

2018. máj. 8. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

Régen is ennyit járt el?

Mi ez az "értetek dolgozok" szöveg? Csak a gyerek miatt lett cégvezető? Korábban nem ezt csinálta? Ha egyedül lenne talán kevesebbet dolgozna vagy csak próbálja a mártírt játszani?

2018. máj. 8. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
65%
Ne mondj neki semmit, csak add a kezébe a gyereket, hogy te most elmész a barátnőiddel egy hétre, mert neked erre szükséged van. Vagy talán a gyerek csak a tiéd?
2018. máj. 8. 19:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális. Mintha ki akarna bújni a felelőség alol. Ha mind a ketten akartátok a picit beszélj vele hátha csak nen tud a helyzette mit kezdeni hirtelen. Lehet azt sem tudja mit kéne tennie. Ha viszont ez nem állja meg a helyét akkor rossz embernek szültél gyereket. Akkor viszont én lelépnék,ha nen kíváncsi a gyerekre.
2018. máj. 8. 22:48
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Hat ne haragudj, de ez szerintem nem normális dolog...

Hány évesek vagytok ha szabad kérdeznem?

Nekem párom 30 én 26, mindig egyutt vagyunk...

Babát várok és el sem tudom képzelni, hogy lelépjen akar csak 1 estére is majd...

Ő is nagyon sokat dolgozik, de neki az a kikapcsolas, hogy velem lehet, elmegyünk ide-oda, szülés utan pedig ugyanez a felállas lesz, csak akkor már hárman. Egy NORMÁLIS férfinak első a család. Mi is sokat buliztunk régen, de mindennek megvan a maga ideje...ha akarta ezt a gyereket a párod, vállaljon mindent érte.( azt is, hogy mar nem rughat ki a hámbol minden heten )

Ne érezd szarul magad, hidd el ennél csak jobbat találsz ...

2018. máj. 9. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!