Milyenek általában az apák a baba megszületése után néhány héttel?
Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 22:01
2/14 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani. Az én férjem lelkes volt, igyekezett kivenni a részét a baba körüli teendőkben. A kicsivel bőven volt rá alkalma, mivel állandóan kézben kellett lennie, különben sírt. Ugyanúgy altatta mellkason, járkált vele. A nagyobb gyerek az első hetekben csak evett, kakált meg aludt.
3/14 anonim válasza:
Nem lehet általánosítani,amilyen ember olyan apa.
Az én férjem remek gondoskodó ember ilyen apaként is.
5/14 anonim válasza:
Az enyem ugyanolyan volt mint elotte. Kb mindent ugyanugy csinaltunk csak egyikunk mindig figyelt a babara. O kulon szobaban aludt igy nem kelt fel a sirasra.
6/14 anonim válasza:
Az én férjem lelkes volt és aktív a baba körül :) a szoptatáson kívül mindent csinált, és nagyon sokszor mondta, hogy milyen jó így, és hogy nagyon boldog :) nekünk a gyermekágyas időszak szép és nyugodt volt, nagyon jó emlék. Most várjuk a másodikat, remélhetőleg vele is így lesz majd.
7/14 anonim válasza:
Boldogok, lelkesek, szerelmesek meg jobban;)
8/14 anonim válasza:
Az en ferjem lelkes, segitokesz, aggodo es faradt volt egyben. De mindenben segitett amit kertem.
9/14 anonim válasza:
Segítőkész, aggódó, támogató. És imádja levinni babakocsizni, hogy ketten legyenek.
7 hetes a kislányunk.
10/14 anonim válasza:
Nyűgös, de büszke. (Az egyik gyereknél nálunk apa mélyvízzel kezdte, mert 3 hetet egyedül csinált végig kórházasdi miatt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!