Minden megváltozott,3 hónaposan? Kislányom tegnap volt 3 hónapos,3 hete mintha kicserélték volna. Nem akar sem napközben, sem éjszaka aludni.
Figyelt kérdés
Egész nap hisztizk (biztos a meleg miatt is, de nem kizárólag), csak az Őt körülvevő világ érdekli. Mindig kézben akar lenni hassal kifelé, hogy mindent láthasson. Esténként letettem az ágyába magától elaludt, mostmár ezt sem hajlandó. Tapasztalt Anyuák! Van ötletetek? Mit csináljak?2010. jún. 14. 07:52
11/11 anonim válasza:
pff. ezt én se szeretem ha ezt hallom ez igenis küzdelem mert lesznek nehéz napjaitok amikor alig várod hogy a férjed hazaérjen de öröm is!
Kellemes napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!