Mennyire fogja ez megviselni 1 évesemet?
Holnap utazunk apával, szerdán jövünk. Nyertük az utazást, és nem átadható.
megoldottam, a kiruccanásunk minden napján van aki vigyáz rá a családból...
De azért aggódom, biztosan minden gondolatom az övé lesz, bár igyekszünk majd kikapcsolódni, ránk fér...
Nyugtassatok meg, hogy nem fog kiborulni lelkileg...mostanában amúgy is nagyon anyás
EGy éves volt mikor először otthon hagytuk nagyszülőknél a lányunk, mi pedig elmentünk barátokkal hétvégére fürödni.
Nagyon jól el volt, csodálkoztam is, pedig nagyon anyás, mindenhová jött még most is jön utánnam, csak én etethetem, alvásnál is mellé kell feküdni,
de olyan jól elvolt, mamiék vagy hugom elszórakoztatta, és észre sem vette hogy nem vagyunk ott! Nagyon örült mikor megjöttünk, de ne aggódj, jó ellesz, jó idők vannak vihetik sétálni játszhatnak sokat kint, így elfoglalja magát. Esetleg mondd meg nekik hogy ne mondják előtte majd hogy Anya, mert a lánym ha nem vagyok ott és ezt kimondják már megy és keres!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!