Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan öltöztessem fel másfél...

Hogyan öltöztessem fel másfél évesemet, mindenben leizzad? Ti hogyan viszitek játszótérre?

Figyelt kérdés
Harisnya, tréning nadrág, ujjatlan body, hosszú ujjú póló és kardigán volt ma rajta. Plusz egy sapka. Játszótéren voltunk, mire hazajöttünk, tiszta víz volt a háta, a feje csurom víz. Ne adjak rá sapkát, vagy kardigánt? Sosem tudom eltalálni, hogy mit kéne ráadnom, hogy ne izzadjon le!
2011. márc. 15. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Kisfiamon: ujjatlan body rajta egy vekonyabb pulcsi es dzseki (nem teljesen vekony dzseki de nem is vastag, ilyen tavaszi belelt). Alul zokni es egy vastagabb nadrag es cipo. Fejen egy vekonyabb sapka mert fujjt picit a szel. 15-16 fok van nallunk. 13 honapos mult.
2011. márc. 15. 12:26
 2/5 anonim ***** válasza:

13,5 hós.

Tegnap így volt lent:

Alul: harisnya + mackó alsó (enyhén bélelt, tavaszi)

Felül: hosszú ujjú body, a mackónak a teteje, mellény (ez a vastagabb fajtából)

És még egy tavaszi sapka is volt rajta.

2011. márc. 15. 12:38
 3/5 anonim ***** válasza:
másfél évesem: harisnya, farmer (vékonyabb), rövid ujjú body, hasszú ujjú póló, vékonyabb hosszú ujjú felső, mellény, de ez utóbbit levettük, illetve sapka. Szerintem kardigán helyett adj rá valami vékonyabb mellényt, vagy egy rövid ujjú pólót.
2011. márc. 15. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk árnyékban van 18 fok, épphogy lengedezik egy kis szellő. 17 hós kisfiamat az előbb hoztam be aludni a kertből, így volt kint: zokni, cipő, tréning gatyó, hosszú ujjú body, és egy vékony pamut cipzáras kardigán, vékony baseball satyi - ezt is állandóan levarázsolta a fejéről, és a kardigán cipzárját is lehúzogatta. Napon van 22 fok is, rajtam is egy szál vékony hosszú ujjú póló volt kint, és izzadtam én is.
2011. márc. 15. 13:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ma nem kellett volna a harisnya és a kardigán.

Ha leül a homokba, tegyél alá kisplédet vagy polifoam darabot.

Enyém is volt öltözve: farmer, body, hosszú ujjú póló, tavaszi sapi.

2011. márc. 15. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!