Sokáig tipródtam miért változott meg a babám széklete,majd tegnap egész nap ment a hasa.Itt is kérdezgettem,végül ma dokinál voltunk. Hasmenéssel kínlódó csecsemők anyukáinak mi a megoldás?
Egy hete kapott oltást és az váltotta ki nála a székletváltozást,3 hónapos.
Csak azért írom,bár nem helyes tudom ide így írni, de szeretnék segíteni a hozzám hasonlókon,ha valaki így jár gondoljon sz oltási következményre,és persze doki.
Tudom magamról mennyi fejtörést okoz,mi fogytunk is 40 dkg-t és azért az nem kevés.
Minden jót,és jó babázást mindenkinek!
A laktózérzékeny baba anyukája vagyok.
Nekünk ez 6 hónapos korban jött ki (ismerős gyerkőcnél 1 hónaposan)Szerintem ez nem függ a kortól.
Az orvosunk szerint 1 éves koráig szednünk kell azt az enzimet, ami a tejcukrot lebontja, és utána elfelejthetjük az egészet
A laktózérzékeny baba anyukája vagyok.
Szerintem ez nem korfüggő. Mi 6 hónaposan lettünk laktóz érzékenyek, de egy ismerősöm babája 1 hósan.
Az orvosunk szerint 1 éves koráig kell azt az enzimet szednünk, ami lebontja a tejcukrot, utána elfelejthetjük az egészet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!