Sokáig tipródtam miért változott meg a babám széklete,majd tegnap egész nap ment a hasa.Itt is kérdezgettem,végül ma dokinál voltunk. Hasmenéssel kínlódó csecsemők anyukáinak mi a megoldás?
Egy hete kapott oltást és az váltotta ki nála a székletváltozást,3 hónapos.
Csak azért írom,bár nem helyes tudom ide így írni, de szeretnék segíteni a hozzám hasonlókon,ha valaki így jár gondoljon sz oltási következményre,és persze doki.
Tudom magamról mennyi fejtörést okoz,mi fogytunk is 40 dkg-t és azért az nem kevés.
Minden jót,és jó babázást mindenkinek!
Milyen oltást kapott? A kötelező 3 hónaposat, vagy a rota vírus ellenit?
A rotának lehet mellékhatása a hasmenés, étvágytalanság, és kb. 1 hét alatt alakul ki, sőt akkor a legfertőzőbb a baba kakija is.
A kötelező oltás mellékhatásáról még én sem hallottam ezt, de ettől még lehet, a doki jobban tudja...
Azt mondta a doki,hogy a gyermekbénulás elleninek lehet ilyen hatása.
Nem is rosszindulatúnak vettem az írásod,csak persze örülnék ha nem az lenne.Igen én is azért voltam megiljedve,mert eddig napi egy volt,most meg kezdetben napi4,majd napi 8.
Nekünk is nagyon ment a hasunk. Kezdetben 4-5, majd feltornáztuk 8-ra a pelusok számát. A széklet tenyészet, a vér és vizelet vizsgálat eredménye is negatív lett. Végül egy gasztroenterológus alaposan kivizsgálta, és kiderült, hogy laktózérzékeny. Az emésztetlen tejcukorra a vastagbélből felvándoroltak a bacik a vékony bélbe, és így nem tudott a víz felszívódni. Ez okozta a hasmenést.
Én mindenkinek csak azt tudom javasolni, ha megy a pici hasa orvos mindenképpen lássa!
És ez úgy is lehet hogy a 3. hónapra jön ki,nem mindjárt az elején?
Jó hogy én csak segíteni akartam, s a végén én kérdezgetek,de most már tényleg kezdek megijedni.De igazad van egyből orvos,ez a biztos,remélem nálunk is elmúlik.Most ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!