Tapszeres babanal mennnyi ml kell ennie?

8-as ezt akkor értsd ahogy akarod:
"volt kb 20 ml viz meg 90 tapszer", de 20 ml vízből nem lehet 90 ml tápszert csinálni, szóval szerintem plusz 20 ml vizet adott neki.
Azt hogy te mit adsz a saját gyerekednek a te dolgod, nekünk kettő gyerekosztályon nem ajánlották a víz, vagy tea adását, illetve a védőnő és a gyerekdokink sem, hát én inkább nekik hiszek, bocs.
Amúgy baja gondolom nem lesz a víztől, max. kevesebb tápszert eszik, mint kellene.

“Nekik hiszek, bocs.”
Nézd, én nem mondtam, hogy mindenki adjon vizet a gyerekének és azt sem, hogy vízre szükség van. Te állítod, hogy nincs szükség, mert mások ezt mondták. Nem kell nekem hinned, hiszen én nem állítottam semmit, csak azt, hogy Te is szomjas vagy, meg én is az vagyok. Ezétt én adok a fiamnak, mert józan ésszel végig gondolva szomjas, és a saját szememmel is ezt látom. Egyébként egy nap átlagosan 2*100, 3*130, 1*150 és 2*60-70 eszik meg, változó, hogy mennyit kér, de, ha éhes adj neki többet, ha jól lakott el fogja utasítani a cumit. Az én fiam az első perctől sokkal többet evett, mint ami a dobozra van írva. 3200-al (és 53 cm-vel) született most 10 hetesen 5 kg és 62 cm.

1-es vagyok, 6 evéssel 113,5 mili jött nekem ki ekkora súlyhoz.
Visszagondolva, nekem 6 hetesen volt ennyi a baba és tényleg 6x 120 milit evett bár néha hagyott belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!