Mit kell egy 1 honapos baba csinaljon egy nap?
... és káosz is marad!
Bocsi!
Már nem emlékszem, hogy pontosan mit is csináltunk 1 hónaposan. Jelenleg 8 hónaos a kislányom, de hamar eltelt ez az idő. Nekem most sincs semmire időm, pedig még levelezőn fősulira is járok, de mégis ki van takaritva, vasalt ruha a szekrényben, főzés csak minden másnap van, de mivel napközben egyedül vagyok úgy vagyok vele, hogy inkább a babával foglalkozzam.
Kellemes napt!
Üdv.
Szia.A lányom két hónapos, nagyjából ugyanaz a napirend mint egy hónapja.Szerencsére átalussza az éjszakát reggel 6-7körül felkelünk hami tisztábatevés utána a nappaliban van az utazóágya (amiben napközben van) oda lerakom elnézegeti a játékait és visszaalszik .11kor megint hami utána 14kor 17kor.Már délután nem nagyon szuszizik igy eljátszogatunk a játszószőnyegen vagy körbemegyünk a házban esetleg az utcán sétálunk.Éspikk pakk el is ment a nap.Este 20kor fürcsi utána hami és vissza a szobájába a kiságyba és már alszik is.Egyre többet van fennt napközben, meg lehet amellett minden otthoni teendőt csinálni max. gyorsabban.
Minden jót.(Ja sztem próbálj napirendet kialakitani mert attól jobb lesz mintha össze vissza lenne minden).
3 hónapos korára áll be a napirendje, ilyenkor még csak eszik és alszik. Elfárad az evés közben és elszúnyokál, majd felébred és újra enni kér. Pár hét és könnyebb lesz.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!