Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatom a lanyaimbak ezt a nevet?

Adhatom a lanyaimbak ezt a nevet?

Figyelt kérdés
(Ikrek lesznek) az egyiket Hannadórának a másikat pedig Hannalizának szeretnénk elnevezni párommal. Elsosorban nem a velemenyek erdekelnenek, hanem az hogy ez igy anyakonyvezheto-e. (Mert pont ugyan azt a nevet nem lehet de ez kulonnek szamit ugye?) amugy mindkettonel a masodik reszet hasznalnank a nevnek (dora liza) csak azert szeretnenk ele a hanna elotagot hogy jobban hangozzon, hasonlo legyen.
2018. máj. 2. 14:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Nem kiszúrás egyáltalán, semmi baj ezekkel a nevekkel. Csak ugye a GYK szabályzatában benne van, hogy kötelező szúrkálódni, leszólni másokat, és nem a kérdésre válaszolni, különben bann.

Nem ezekkel a nevekkel szúrnak ki a gyerekkel, hanem a Darabos Barnával vagy a Nagy Farkassal. Vagy hogy mondjak egy tényleg létezőt (személyesen ismerem a lányt): Réti Virág. Réti Virágnak lenni a kib-aszás, nem Hannadórának vagy Hannalizának.

Jöhetnek a piros kezek!

2018. máj. 5. 02:13
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Én is válaszoltam, hogy lehet adni mindegyik nevet. Tehát a kérdésre válaszoltam. Majd leírtam, hogy elég hülyén hangzik így. Nem a Hannadórával vagy a Hannalizával van baj ( igaz én egyiket sem adnám), hanem azzal, hogy ikrek lesznek és mindegyiknek Hanna lesz a neve.
2018. máj. 5. 11:43
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

11,

Ahogy az utánad kommentelő is írta, nem maga a név a kiszúrás, hanem az, hogy ikreknek lesz. Szerencsétlen gyerekeknek meg a nevük se lesz egyedi. Az anyjuk nyilván totál egyforma ruhakba öltözteti majd őket, egyforma cipőt ad rájuk, ugyanolyan frizurát készít nekik...

2018. máj. 5. 11:53
 14/20 A kérdező kommentje:
11 es 12 koszonom a normalis hangnemu nem lekezelo valaszt. Ilyen stilusra megy a zold. 13as teged nem ertekeltelek, de figyelem emberek latnok van kozottunk! Kerlek josolj meg. Azt mar tudom hogy egybe kell oket oloztetni meg ugyan olyan frizura na de a karrierem be fog indulni?
2018. máj. 5. 13:46
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Enyém a 3.as és a 12.es válasz is kedves kérdező.

Miért szeretnétek egyforma előtagot ?

Vannak nevek amik hasonló hangzásukat és nem lesz fura a gyerekeknek meg másnak sem a környezetetekben, hogy szinte ugyanaz a neve a 2 gyereknek.

Ők mindketten külön álló személyek és egyéniségek lesznek.

Gondoljátok még át ezt a név kérdést azért, most lehet szerinted ez cuki, de a gyerekeknek pár év múlva ciki lesz.

Jó babavárást és sok boldogságot. :)

2018. máj. 5. 16:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem nehéz látnoknak lenni ebben a kérdésben, kérdező, elvégre te írtad, hogy az a cél, hogy minél jobban hasonlítsanak
2018. máj. 5. 17:54
 17/20 A kérdező kommentje:

15, meg ez valtozhat persze csak ez is egy opcio es nem tudtuk hogy lehet-e. De mas nevek is vannak tervben, nem ugy van hogy na 100% hogy igy fogjak oket hivni. Egyedul a H betuhoz ragaszkodunk mert lesz egy fiu is (igen 3as ikrek fogadjunk ezt nem lttak a josok/josnok) es az o neve is H betuvel fog kezdodni.

16, jo ertem de akkor most beindul a karrierem vagy nem?

2018. máj. 5. 20:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Annyi szép H betűs név van, az szerintem tök rendben van, hogy ugyanaz a nevüknek a kezdőbetűje. :)
2018. máj. 5. 22:00
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem, nem indul be, hacsak nem a gyerekszulest tekinted karriernek.

A fiú legyen Hannibál. Hannadora, Hannaliza és Hannibál.

2018. máj. 6. 07:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Sajnos a fiunak mar valasztottunk nevet de a kedvedert beleirom ezt is a listaba.
2018. máj. 6. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!