Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ikreim lesznek. Mindkettő...

Ikreim lesznek. Mindkettő fiú. Adhatom nekik harmadik névnek ugyan azt a nevet?

Figyelt kérdés
(az apukájuk nevét)
2016. jan. 17. 16:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Miert ne adhatnad.

Meg elso nevuk is lehet ugyanaz.

2016. jan. 17. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Adhatod, csak semmi értelmét nem látom. Valószínűleg úgyis az első keresztnevüket használják majd, a vezetéknevük meg megegyezik az apjukéval.

A későbbiekben ha esetleg megint gyereketek lesz és fiú lesz, az is megkapja majd harmadik névnek?

2016. jan. 17. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Adni adhatod, viszont tényleg furcsa lenne.

Bár nekem az is furcsa, hogy ha az egyik gyerek kapja az apa nevét, a másik meg mást, mivel ezer meg egy kérdést vet fel a másikban, hogy ez miért is van így és nem fordítva(pl. hogy az apa nevét viselő a kedvenc, őt jobban szeretik, vele erősebb a kapcsolat, vagy akár az apa nevét viselő is érezheti kényszernek, hogy követnie kell apát és vele szemben nagyobb az elvárás mondjuk. Ez nem törvényszerű, csak egy példa arra, hogy negatív hatású is lehet.)

Én azt javasolnám, hogy inkább egyik gyerek se kapja meg apa nevét, hanem mindkettő egy önálló saját nevet kapjon. Így a legtisztább és legkevésbé furcsa szerintem.

De ha mindenképp szeretnétek, akkor legyen mindkettő második neve.

2016. jan. 17. 17:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kapjanak különbözö neveket, esetleg hasonlókat. Pl: Eric - Ervin

És nagyon gratulálok a babáidhoz!

Erőt es egészséget kívánok nektek! :))

2016. jan. 17. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik név a második keresztnév? Adhatod. Ismerek ilyet, igaz ők nem ikrek. De nem sok értelmét látom.
2016. jan. 17. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!