Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit alszik éjjel a 4...

Mennyit alszik éjjel a 4 hetes babátokNormális, hogy ez enyém ezt csinálta az éjjel?

Figyelt kérdés

Nekem ma nlgy hetes a picur. Első perctől jó alvó volt, 8kor volt a fekvés, éjfélkor kelt, aztán 5 körül.

Az este kivételesen tápszert kapott enni, nem anyatejet. Nem tudom, hogy a nagy meleg miatt-e, de 10kor még nem aludt, pedig 8 után már nem etettem. Éjjel kettőkor arra riadtam fel, hogy még nem ébresztett a pici. Békésen aludt, de mivel már 6 órája nem evett, megpróbáltam felkelteni. Nagy nehezen szopizitt 60millit, aztán aludt tovább reggel 6-ig. Normális ez? Vagy egy idő után már minden baba ennyit alszik? Mikor azt mondják, h "átalussza az éjszakát", az tképpen hány óra alvást jelent? Ja, 4200 a súlya, 3500-al született, és naponta 6 alkalommal összesen kb 600-at szokott enni.

2010. jún. 13. 11:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!