Mitől hányik a babám 1 hónapos? A náthától vagy mert túl ette magát?
Figyelt kérdés
Náthás a picikém, de nagyon sokat szopizik szinte órànként félóránként kéri és jól belakmároz.Nem tudom eldőnteni a náthától hányik vagy mert túl eszi magát ?
(napi 1× max 2× hányik )
2018. ápr. 21. 10:09
1/8 anonim 

válasza:

Az bukás nem hányás, még nsm záródik rendesen a gyomruk. Az én babám is bukós
2/8 anonim 

válasza:

Ha hány, akkor vidd dokihoz, ha bukik az meg nem baj, normális.
3/8 anonim 

válasza:

Bukik, vagy hány? Nagyon nem mindegy. Ha csak kibuggyan a kaja, az bukás. A hányás erőlködéssel jár, nyomással jön ki a gyomortartalom.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem ő tegnap 2 szer és ma is hányt 1 szer nem bukott ,vagy 1 tenyérnyi tócsa a párnáján az bukás ?
2018. ápr. 21. 10:24
5/8 anonim 

válasza:

Neked is a blokk szopit ajánlom: https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopt..
6/8 anonim 

válasza:

Ez bukás. Ha hány akkor az sugárban jön ki.
8/8 anonim 

válasza:

Nem a mennyiségétől függ. Az én fiaim is bukósak voltak, placcsantak mindenfelé a tócsák, amerre mentünk evés után :D Elsőre ijesztő lehet, ha sokszor és sokat bukik egy baba, de ez őket nem igazán szokta zavarni, és amíg a súlyuk szépen gyarapszik, igazából nincs vele semmi gond. Nem záródik még a gyomruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!