Napszúrás tünetei mik a babánál?
tapasztalat? kaphat napszúrást, ha végig rajta volt a sapka?(fél6-fél8ig este)
ha nem, akkor mitől hányt este???
Fél 6-tól fél 8-ig este nem kaphatott napszúrást, főleg ha még sapi is volt rajta.
Hányhatott ételtől vagy baktériumtól is. Figyeld őt holnap, és a hőmérsékletét is! Ha napszúrást kapott volna, akkor lenne kis láza is.
köszi
lehet, hogy felkavarodott a gyomra a lefekvés előtti szaladgálástól és a kakaóivás után ezért hányt?!
nagyon ideges vagyok, mert 2 hónapja volt egy rota-vírusunk, ami borzalmas volt és azóta rettegek, hogy hányni fog:((((((
Megértelek. :( Nálunk 8 hónaposan volt egy baktérium, amiről a gyerekorvos azt hitte, rota,mert a teszt elszíneződött, de mégse erőteljesen, csak a széklet vizsgálat mutatta ki, hogy mégse rota. Napi 20 hasmenős pelenkája volt, véres kakival. Nagyon durva volt. :(
Ne gondolj rosszra, lehet, hogy tényleg csak felkavarodott, meg a nagy meleg is közrejátszik sajnos. Nem meleg a feje? Mennyi idős? (sztem amúgy reggelre kialussza) :)
áhhh, nem adnék kakaót, az csak a vacsora meg reggeli.
csak vizet iszik.
21 hónapos lesz holnap.
nem meleg a feje, most voltam bent nála, alszik szerencsére. reménykedek.
hát igen, a hányás-hasmenés az borzalom:((((
köszi a megnyugtatást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!