Túlzás lenne hagyni hogy a babám kismedencében pancsoljon?
Figyelt kérdés
Nálunk 28fok van,árnyékban hagyhatom pancsizni a 9honapos babát?2018. ápr. 20. 13:26
12/20 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk nem Magyarországon :) napok ota közel 30fok van és marad is ez a meleg.
Nem hideg vízben gondoltam hanem melegben ,ami kellemes még neki.
2018. ápr. 20. 15:17
13/20 anonim válasza:
Figyelj, ezt te érzed :)
Ha szerintem megfelelő az idő akkor igen,Pl te szívesen medencéznél már?
Én (Magyaro.-n), még nem, így a gyereket sem fürdetném, hiába van meleg, de szerintem még nem pancsolós az idő, lengedezik a szél is...
14/20 A kérdező kommentje:
Napoztam ma és vizeznem kellett magam mert másképp elviselhetetlen volt a meleg.Most jelenleg 31fokot mutat a hőmérő :O de mint irtam is,nem Magyarországon élünk,mindenkit meglepett ez a hirtelen jött nagy meleg
2018. ápr. 20. 15:49
15/20 anonim válasza:
SZERIntem Magyarországon nincs olyan meleg, hogy meencézzen kint. A hétévesemez sem engedném még pacsálni. Ráadásul itt még fúj is a szél. Majd májusban amikor jó idő van és én is elviselném a fürdést.
16/20 A kérdező kommentje:
Utolsó! Harmadjára írom hogy NEM MAGYARORSZÁGON ÉLÜNK!!!! Az ottani hőmérsékletben a 14éves lányomat sem hagynám fürödni kint,de itt még most is 30fok van
2018. ápr. 20. 17:23
18/20 anonim válasza:
Mivel nem írod meg, hogy hol (a külföld az nem válasz), így senki nem fog neked érdemi választ adni. Azokat pedig ne bantsd, akik csak a kérdésed olvassák el, és az alapján válaszolnak. Nem mindenki olvassa el az összes kommentet, a kérdésed alapján pedig mindenki Mo-ra gondol.
19/20 anonim válasza:
15 válaszoló vagyok. Elnézést nem néztem meg ezt az oldalt. Így nem láttam, hogy írtad, hogy külföld. Nem tudom hol élsz, de klasz lenne már ha meleg lenne már.
20/20 A kérdező kommentje:
Jaj dehogy bántok bárkit is ;) miért tenném? Németországban egyébként bár nem tudom ez miért számít.
2018. ápr. 21. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!