Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen jó időben (27-28 fok)...

Ilyen jó időben (27-28 fok) fürödhet kismedencében, langyos vizben 14 hónapos?

Figyelt kérdés
Tegnap nagyon meleg volt nálunk, elvileg ma is ilyen jó idő lesz. Már rövid naciban és pólóban voltunk kint. Felfújhatom 14 hósomnak a medencét és langyos vizben pancsizhat? Imádja a vizet, már nagyon vártuk a jó időt hogy végre fürödhessen. Nem fog megfázni ugye?
2014. máj. 21. 07:12
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem hiszem, h baja lenne, pancsolhatok nyugodtan, adj ra sapit:-)
2014. máj. 21. 07:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Még nem. Ez az idő nagyon csaló, könnyen megfázik. Annyira nincs meleg, hogy medencézhessen.
2014. máj. 21. 07:30
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 15 hos a lanyom, de meg nem mernem es eszembe nem jutna pancsoltatni medenceben. Ez annyira nagyon csaloka meg. Ha tartosan legalabb 2 hetig ilyen lenne az ido akkor mar talan. :-)
2014. máj. 21. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 27-28 fok meg nem eleg hozza.Legalabbis nekem meg eszembe sem jutna viz kozelebe menni.A 8 eves fiam is kerdezte mar,hogy furodhet-e a medenceben(rendes medence). Mivel nem akarta elhinni,hogy meg azert nincs olyan meleg ugy voltam vele,hogy mikor belelogatja a labat a vizbe,ugyis meggondolja magat.Igy is lett:) Szerintem varjatok meg vele.
2014. máj. 21. 07:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai. Tartos meleg utan oke. Ne aggodj, lesz meg ra lehetoseg egesz nyaron!
2014. máj. 21. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Még én sem engedném a fiamat, mert a májusi meleg csalóka. Ha feltámad a szél, az nem meleg és tuti megfázna, mivel vizes a teste.

Mi most Angliában élünk, itt kb 1 hete van 20 fok felett a hőmérséklet, max 22, délutánra. De itt a szél mindig hideg, hiába süt mellé a nap, kell a kardigán. Legalábbis nekünk. Itt az anyukák már mezítlábasan hordják a babáikat, babakocsiba, hordozóba, rövid ujjúba. Voltunk a közeli tónál pár napja. A férjem szerint kb 10 fokos a vize. Elég sokan piknikeztek a partján. Egy anyuka a kb 1 éves, tiszta takony lányára fürdőruhát húzott és karúszót (itt már hüledeztem, hogy az meg minek???), majd szépen beengedte a vízbe. Ő pedig a partról nézte, hogy a babája fenékig a 10 fokos vízben jön megy. :( Az angolok betegek...Szóval, ha itt valakinek azt mondanád, hogy 28 fokban még nem engeded fürödni a gyereked, körberöhögne. Hozzáteszem én sem engedném még otthon sem a fiamnak.

2014. máj. 21. 08:37
 7/8 anonim ***** válasza:
26%
Én engedném, napsütés, langyos víz, semmi baja nem lesz.
2014. máj. 21. 08:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nálunk fülledt meleg van már most ... Nemtudom... Meglátom h mennyire lesz meleg délután...
2014. máj. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!