Hány hónapos kortól fürödhet a baba -strandon, -kerti úszómedencében, -kerti felfújható kismedencében?
Most 3. hónapos a gyermekem, tanácstalan vagyok, egyáltalán belevigyem-e valamilyen medencébe a nyáron?
Ezek a medencék kezelve is vannak, valószínűleg a strandon szakszerűen, a kerti úszómedencét is kezeli az, aki meghívott bennünket hétvégére. Az otthoni felfújhatóba én nem teszek semmit, bár tavaly már algásodot, mikor a 2 éves lányom fürdött benne. A lányom télen született, a kisfiam tavasszal, ezért vagyok tanácstalan, melyikben fürdessem?
Otthon nyugodtan tedd bele a pancsolóba, de ha már algásodik a víz, azért érdemes kicserélni! Ilyen melegben nagyon gyorsan kellemes hőfokú lesz a víz akkor is, ha gyakran cseréled.
Ha az ismerősödéknél is normális a medence, szerintem azzal se lehet már gond, a strandon még jobb vigyázni, de strandja válogatja. Van, ahol nagyon szuper a vízminőség. Ha azt látod, hogy tiszta a víz és az egész környék, hogy valóban csak kisgyerekek fürdenek a babapancsolóban, akkor szerintem oda is beviheted, bár egy ennyi idős babát még ugye neked kell fogni, akkor pedig olyan medence kell, ahová a szülő is bemehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!