Hogyan fújjak a 10 hónapos kisfiam nózijába orrsprayt,
és hogyan porszizzam ki, ha egyszerűen nemm engedi?
Figyelt kérdés
Legutóbb 20 percen át bírkóztam vele, leszorítottam és elvesztettem a türelmem. Halálra ilyesztettem szegényt. Levegő után kapkodott és másfél órán át vígasztaltam mire megnyugodott, borzasztó bűntudatom van, de nem akarom hogy a nátha rámenjen a homlokára és így is alig kap levegőt éjszaka..
Fektesd hanyatt az ágyon, térdelj fölé, a lábaiddal fogd, hogy ne foroghasson, a kezei is legyenek a teste mellett, így azt is tudod fogni. Egyik kezeddel ne engedd, hogy elfordítsa a fejét, másikkal mehet az orrszívó. Nemhogy 20, hanem két percbe sem kerül így. Utána ölelgesd-puszilgasd és dicsérd! Közben is megnyugtatóan beszélj hozzá és mondd neki, milyen ügyes, hogy bírja! Meg fogja szokni. Mi is így kezdtük, aztán már maga szól, hogy szívjuk ki, amikor szükségét érzi. Rájön, hogy így jobb neki.
2010. jún. 12. 21:34
2/14 anonim válasza:
Nálunk iscez van, párom lefogja, én Orrsprsyt használok, ahoz nem kell lefektetni, férjem az ölébe vesz, lefogja a kezeit úgy hogy szorosan öleli én meg porszívózom. Nagyon sok fika ki szokott jönni, rossz látni hogy sír de nem fáj neki, és inkább ez a sírás mint hogy arcüreg gyulladása legyen.
Utánna mi játszunk a porszívóval, kihúzom a zsinórt és vissza tekerem, ezen nevet és el is felejti mi volt!
2010. jún. 12. 21:37
3/14 anonim válasza:
Én itt olvastam és így sikerült: hanyatt fekteted a két lábad közé, (te ülsz) kezeit a combod alá teszed, és a fejét is tudod tartani a lábaddal. Bár úgy tudom, nem ideális hanyatt orrot szívni, de nekem sehogy máshogy nem ment... Valahogy meg muszáj, ha nem akarom, hogy felszúrják a fülét.
2010. jún. 12. 21:41
4/14 anonim válasza:
Nem tudok tanácsot adni. De ne legyen bűntudatod, én annak idején úgy pelenkáztam a gyerkőcömet, hogy feltettem a pelenkázóra és beletérdeltem a melkasába, nehogymár nekem összekenjen mindent.
2010. jún. 12. 21:48
5/14 anonim válasza:
ez nálunk is 2 emberes megoldás,párom lefogja,én kiszívom.a nyavalygás csak addig tart,míg szívom,aztán nyugi van
2010. jún. 12. 21:50
6/14 anonim válasza:
Én is úgy csinálom ahogy 21:41! Pár másodperc az egész!
2010. jún. 12. 21:52
7/14 anonim válasza:
Barátnőm rátérdel a gyereke kezére, máshogy nem megy.
Én 4 hós babám nagyon jól tűri, a spray után mosolyog. A szívásnál sem ellenkezik. Még nem volt beteg, csak volt, hogy szörcsögött és akkor szívtam le. Én hülyéskedek, mosolygok közbe neki.
2010. jún. 12. 21:53
8/14 anonim válasza:
a 21.48-as válaszoló irtó okos tanácsokat oszt, mindenhol csak a fölösleges hülyeség folyik belőle. Remélem csak egy tini, aki ezzel szórakozik, és valójában nincs gyereke. Több kérdésnél is találkoztam a hatalmas 61%-ával.
Hagyd békén az aggódó kismamákat,és anyákat!!
2010. jún. 12. 22:03
9/14 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem engedi. Az ő érdeke, hogy leszívd. Le kell fogni, és kész, és peresze elmagyarázni, hogy mi miért van. ha valaki tud, segítsen lefogni.
2010. jún. 12. 22:04
10/14 anonim válasza:
Csavarjátok be törölközőbe vagy fürdőlepedőbe, a kezei is legyenek bent. De azért ne szorítsd meg nagyon a Babót!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!