Babanevek, mi legyen?
Tudom sokszor téme, keresgéltem is már. De egyszerűen nem tetszik egyik se. Vagyis lenne 2.
Az egyik az Ákos. De így hívják a nőgyógyáazom is. Eddig nem is volt eszembe ez a név vagy valami, csak ahogy keresgéltem megtetszett.
Lánynak az Adél. De Csobot Adél végett nem biztos.
Szóval tudnátok írni egyszerű neveket?

Ákos helyett: Áron, Ádám, Ábel, Álmos
Adél helyett: Anita, Andrea, Adina, Alida

Ákos, Mákos, Rákos, Dákós
Csobot Adél olyan híres és annyira meghatározó eleme ennek a világnak hogy TUTI mindenkinek eszébe jut az Adél névről. Ja nem.

Csobot Adél, mintha az bárki is lenne 🤔🤔😂😂
Akkor legyen Léda. Adél is meg nem is.

Ákos egy teljesen jó név, cikizni meg az összes nevet lehet, főleg, ha röhejes a vezetéknevével együtt. Az meg miért baj, hogy a nőgyógyid is úgy hívják? Max. elmondod neki, hogy ha fiú, akkor ő is Ákos lesz, és ezt általában az emberek pozitívan fogadják. Még lehet, hogy kiemeltebben is figyel rád.
Adélt meg többet ismerek, felnőttet is és gyereket is, és egyáltalán nem a Csobot Adél jutott eszembe róluk először. Teljesen jó név, de ahogy valaki már írta, a Léda is tökéletes, mert Adél is meg nem is. :)

Mindkét név szép.
Nekem tetszik még:
Iván, Andor, Márk, Ádám, Róbert, Balázs
Zita, Rita, Róza, Alina, Krisztina

Nekem nem jut eszembe Csobot Adél az Adél névről, szerintem másnak sem nagyon.Adele esetleg beugorhat,de ő egy szép és tehetséges,szimpatikus személyiség,úgyhogy ha ez "álmaid neve" akkor ne hagyd veszni emiatt.
A nőgyógyász sem olyan közeli hozzátartozó,hogy gondot okozzon a névazonosság,de ha nem szeretnéd aadni akkor adj valami hasonlót.Nekem ezek a nevek tetszenek:
Elza,Lara,Maja, Szonja,Laura,Dóra,Arianna,Amira,Norina,Léna,Lilla,Olívia
Benjámin,Ármin,Zsombor,Kornél,Noel,Marcell,Ágoston,Hunor.

És akkor mi van ha az orvos Ákos?
Adél meg egy "celeb", és?
Ezzel az erővel ne is adj neki nevet, mert valakit úgyis úgy hívnak a világban mint ahogy a te gyereked. Istenem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!