9 hónapos baba mellett leánybúcsúba menni? Ti mikor szórakoztatok először? A baba el volt nélkületek?
10, tápszer, ha figyeltél volna és azért, mert nem fogadott el mást illetve hasfájással, emésztési problémákkal reagált minden bevezetett élelmiszerre. Egyszerűen éretlen volt rá a gyomra.
A környezetemben pedig az anyatejes gyerekek még ennél is lassabban haladtak a hozzátáplálással/elválasztással.
"Ilyen hülyeségen hogy lehet vitázni?"
A szar kompetitív nevelés eredménye, ahol a babákat, akik egyébként teljesen normálisan fejlődnek a saját kis tempójukban, a begőzölt szülők összehasonlítgatják és le akarják körözni. Ehhez mérik a saját rátermettségüket, pedig a lehető legpocsékabb szokás, ami egyenes út a depresszióhoz (Az Ili Kálmánkája félévesen már járt, de az én Ricsim 10 hónaposan még nem, mi baja van?!?!?!).
Biztos le leszek pontozva, de menj nyugodtan. Én soha nem hagytam másra 1-2 óránal hosszabb időre, mostanában pedig ha körmöshöz is megyek, mindig úgy időzítem, hogy a férjem itthon legyen. Most lesz pár nap múlva 11 hónapos a fiam és ha nem testvéremre, anyura vagy anyósomra hagyom, amig más dolgom van, 1 ora elteltével már üvölt hogy nem lát. Megbántam, hogy nem hagytam többet másra (pedig nekem tápszeres), így csak nehezen tudok bárhova elmenni. Májusban is moziba készülünk (direkt délutáni előadásra, hogy nr legyen befolyásolva az esti rutinja), de rettegve fogok elmenni.
És félreértés ne legyen, imádom a fiam és szeretek vele lenni, de néha jol esne mar nélküle kimozdulni kettesben a ferjemmel.
A férjem nagyon is kiveszi a részét, de akkor lesz a legény búcsú is, szóval kizárva :( Nem tudok haza ugrani közben, mert sajnos elég messze lesz tőlünk a program.
Egyáltalán nem vagyok az a típus, aki ne merné rábízni másra a gyerekét, de legutóbb is, mikor anyukám vigyázott rá, 20 perc után már sírt, pedig szinte napi szinten találkoznak, szóval ismeri. Remelem addig változik valami. Köszönöm mindenkinek a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!