Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos baba mellett leánybú...

9 hónapos baba mellett leánybúcsúba menni? Ti mikor szórakoztatok először? A baba el volt nélkületek?

Figyelt kérdés
Annyi idős lesz a babám, mikor a tesóm leánybúcsúja lesz. Igaz, addig még van 3 hónap, de én előre félek. Állandóan együtt vagyunk, soha nem megyek nélküle sehova, max fél órára hagytam páromra vagy anyukámra 2-3 alkalommal, szóval eléggé össze vagyunk nőve. A buli már délben fog kezdődni wellness-szel, este pedig limuzin, szórakozóhely, stb. Mondtam a húgomnak, hogy én nem hiszem, hogy ennyi idő alatt a babám annyit változik, hogy olyan sok ideig el lesz nélkülem. Arról nem is beszélve, hogy szoptatom és valószínűleg akkor is fogom még. Fejni nem tudok, úgyhogy az sem opció. Erre az volt a válasza, hogy soha nem bocsátja meg nekem, ha ezt nem tudom megoldani. De hogy oldjam meg?
2018. ápr. 14. 17:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

10, tápszer, ha figyeltél volna és azért, mert nem fogadott el mást illetve hasfájással, emésztési problémákkal reagált minden bevezetett élelmiszerre. Egyszerűen éretlen volt rá a gyomra.

A környezetemben pedig az anyatejes gyerekek még ennél is lassabban haladtak a hozzátáplálással/elválasztással.

2018. ápr. 14. 19:01
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Minden gyerek más. Nem kell megjegyzést tenni arra, akinek a gyerek előbb vagy később fogadta el a szilárd ételt. Az enyém 10 honaposan már a darabos kaját is falta. Más gyerek meg 1 évesen is csak a pépet eszi meg nagy nehezen. Ilyen hülyeségen hogy lehet vitázni?
2018. ápr. 14. 19:24
 13/19 anonim ***** válasza:
53%

"Ilyen hülyeségen hogy lehet vitázni?"

A szar kompetitív nevelés eredménye, ahol a babákat, akik egyébként teljesen normálisan fejlődnek a saját kis tempójukban, a begőzölt szülők összehasonlítgatják és le akarják körözni. Ehhez mérik a saját rátermettségüket, pedig a lehető legpocsékabb szokás, ami egyenes út a depresszióhoz (Az Ili Kálmánkája félévesen már járt, de az én Ricsim 10 hónaposan még nem, mi baja van?!?!?!).

2018. ápr. 14. 19:53
 14/19 anonim ***** válasza:
73%

Biztos le leszek pontozva, de menj nyugodtan. Én soha nem hagytam másra 1-2 óránal hosszabb időre, mostanában pedig ha körmöshöz is megyek, mindig úgy időzítem, hogy a férjem itthon legyen. Most lesz pár nap múlva 11 hónapos a fiam és ha nem testvéremre, anyura vagy anyósomra hagyom, amig más dolgom van, 1 ora elteltével már üvölt hogy nem lát. Megbántam, hogy nem hagytam többet másra (pedig nekem tápszeres), így csak nehezen tudok bárhova elmenni. Májusban is moziba készülünk (direkt délutáni előadásra, hogy nr legyen befolyásolva az esti rutinja), de rettegve fogok elmenni.

És félreértés ne legyen, imádom a fiam és szeretek vele lenni, de néha jol esne mar nélküle kimozdulni kettesben a ferjemmel.

2018. ápr. 14. 21:08
 15/19 anonim ***** válasza:
34%
Mármint akkor üvölt ha testvérre, vagy ha 2 nagymamára hagyom, csak bekerült a nem.
2018. ápr. 14. 21:10
 16/19 A kérdező kommentje:

A férjem nagyon is kiveszi a részét, de akkor lesz a legény búcsú is, szóval kizárva :( Nem tudok haza ugrani közben, mert sajnos elég messze lesz tőlünk a program.

Egyáltalán nem vagyok az a típus, aki ne merné rábízni másra a gyerekét, de legutóbb is, mikor anyukám vigyázott rá, 20 perc után már sírt, pedig szinte napi szinten találkoznak, szóval ismeri. Remelem addig változik valami. Köszönöm mindenkinek a választ.

2018. ápr. 14. 21:19
 17/19 anonim ***** válasza:
64%
Hasonló cipőben vagyok. A délután oké, de estére esélytelen. A párom se tudja elaltatni, pedig rendesen kiveszi a részét. Te érzed majd, mi az, ami belefér, a húgod meg majd megéri, ha lesz sajátja.
2018. ápr. 14. 22:32
 18/19 anonim ***** válasza:
29%
Mit hisztizel? 3 hónap alatt nagyon sokat fog változni. Úristen.
2018. ápr. 15. 06:50
 19/19 anonim ***** válasza:
48%
3 hónap alatt rengeteg minden fog változni. Kicsit később menj és előbb gyere. Egész napos program szerintem sok egy ekkora babának. Ha este mindig veled alszik el, én tuti nem bíznám másra. A sok rosszindulatú hölgyikével meg ne foglalkozz itt. A hugod meg majdcsak kiheveri valahogy, ha nem elejétől végéig leszel ott.
2018. ápr. 15. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!