5 honapos anyatejes kislanyomat mibol etesse meg az apja, ha nem vagyok otthon?
Figyelt kérdés
Sajnos muszaj itthon hagynom kb 4 ora hosszára.Anyatejes es csak cicibol hajlando inni. Cumisuvegbol kikopi a tejet, es sir . Probaltuk tobb mindennel, kiskanallal is. De kikopi. Tanacstalan vagyok. Nem tudom mi lesz ha megehezik a 4 ora alatt es megfog mert kb 2 orankent cicizik. Van valami jo tanacsotok anyukak?2018. ápr. 12. 10:26
11/14 anonim válasza:
Aki szerint “éhezzen a purdé, kit érdekel?” az fel van pontozva, aki meg az 5 hónapos kisbabát (!) helyezi előtérbe, az le van húzva. Nem semmi az értékrend...
12/14 anonim válasza:
Svéd itatopohar bevált nálunk, de csak úgy, hogy nem látott a baba. Férjem etette a nappaliban, én bementem a hálóba. Így tudtuk, hogy ha akar tud belőle enni. Lehet a te babadnal is működne.
13/14 anonim válasza:
10es abszolút egyetértek nem kell ezen (is) drámázni... kicsit nyűglődik....
ott a csőrös pohár, többfajta cumisüveg, ha éhes lesz úgyis elfogadja.
14/14 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! Jelentem a baba siman kibirta!! Evett kicsit a cumisuvegbol! Kicsit nyugoskodott a vege fele, de az apja szerint csak hianyozhattam neki. Mikor hazajottem jol megpuszilgattam, bujt oda hozzam. :)
2018. ápr. 13. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!