Ki hogy boldogul 2 gyerekkel?

Hát vannak jobb és rosszabb napok. Időnként minden gördüléklenyen megy, aztán ha beüt a baj, akkor csak a túlélésre játszunk...
Nem lehet, hogy elkezdett fogzani?

A kicsi nekem 5 hós korig állandóan kézben akart lenni. Elég rosszul boldogultam így, 2,5 éves a nagy és természetesen itthon van még ő is. Szóval pelenkás is, kaját se csinál magának. Én is tettem le a kicsit sírni, tudtam, hogy fél órával később se lenne más a helyzet. Hordozni se mindig hordoztam, a nagyot székbe ültetem, pelenkázom, mindig vegyem le-fel a kicsit, kötözzek állandóan. Meg hasaltatni kellett a kicsit mert pokoli hasfájós volt. 5 hónapos kora óta egyre jobb a helyzet, most meg 9 hónapos, jelenleg nagyon könnyű. Lefoglalja magát, vagy egymást lefoglalják (ritkán) vagy eljátszanak egymás mellett (gyakran). Mindennap velük telik, kialakult, hogy mit mikor hogyan érdemes és a nagy is sokat fejlődött az elmúlt hónapokban önállóság téren. Úgyhogy most nem tudok panaszkodni. De voltak kegyetlen időszakok az elején. Igaz nálunk nem véletlen az 5 hónapos kor. 4,5 hónapos korában jutottunk el gasztrora, 1 hétig vizsgálgatták, majd végre felírták neki a Neocate tápszert, alig telt el pár nap aztán kicserélték. (Pregomint kapott addig is, a nagyfiamnál bevált annó, de a kicsinek nem igazán..) 3 napos kora óta ordított de már a kórházban is voltak érdekes esetek..
A te babád azt írod csak pár napja ilyen, de biztos van valami baja, ha alapból nem ilyen nehéz vele. Nem lehet, hogy a foga jön?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!