1 éves kislánynak tényleg kicsi súly a 7600 gr?
Ugyan az én lányom még csak 8 hónapos, most 7600 g körül van, de így is beszólogatnak, hogy milyen pici, meg hogy ne aggódjak, majd megnő. Nem értem, hogy miért kéne minden babának ducibbnak lenni. Nagyon sok husi babát látok a tanácsadáson, nem vagyok benne biztos, hogy az a jó. Szerintem ne aggódj, ha az orvos is rendben talált mindent, meg vidám, mozgékony a kiscsaj, akkor biztos nincs gond.
Amúgy mostanában mi ez a hisztéria, hogy csak a gömbölyű babák az egészségesek és a normál testalkat a szánni való? Tényleg ez a tendencia, de nem értem. Nekünk a doki minden alkalommal elmondja, hogy nagyon szép izmos, mozgékony, egészséges kislány, de egyes anyukák, meg főleg az idősebb ismerősök szánakoznak, hogy csak ekkora. Kis súllyal is született (2780 g), már akkor piszkáltak vele, a végén már kezdtem magam selejtesnek érezni, hogy nem tudtam nagyobbra növeszteni.
Bocsi, hogy hosszú voltam és kicsit eltértem a tárgytól, de nagyon jól esett kicsit panaszkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!