Nagy baja lett a babámnak?
Anyukák,paramami kategóriába tartozom úgyhogy a fejmosást is megértem :D
Leesett a 8 hónapos babám kb 30-40 cm magasról.Most nagyon megvagyok ijedve ,bár nem fejjel érkezett a földre de olyan gyorsan történt hogy esküszöm nem emlékszem pontosan :( ez a magasság még nem okozhat nagy gondot ugye? Sírt akkor de szerintem csak az ijedtség miatt mert hamar abba hagyta.
Persze hogy az ilyesmi szombat délben történik amikor csak sürgősségi van :@ ti elvinnétek orvoshoz?
Feláll már igen,de nem emiatt esett le,nem is értem hogy történt,ott ültem mellette,a kezem mellette volt és egyszerűen alatta kicsúszott.Először a lába ért földet aztán hupsz már a földön is volt.Azota voltunk sétálni,játszótéren hintazni,most elaludt de előtte nem volt más a viselkedése mint máskor.De tudom hogy nem azonnal jelentkezik :/
Ti egyébként hogy küzditek le a tulféltést? Nekem ő 3. gyerek de sokkal jobban féltem mint az első kettőt.Ugy haragszok magamra emiatt,nem is szoktam másra bízni,ha mégis muszáj,szinte félóránként irok hogy mi ujsag jol van e.....
Nekem is 3. gyerkőc 10 hónapos és én is nagyon aggódós vagyok.
Párom leejtette szintén ilyen magasságból.Nem vittem orvoshoz.Vérzett a szája pár percig de ennyi.
Egyébként gyakran megüti a fejét mióta mászik-ül-feláll, hiába vagyok folytin mellette, kivédhetetlen.
Három gyerek megtanultam: ha kis vigasztalásra gyorsan abbahagyja a sírást, akkor nincs baj. Amikor baj van, nem fogja megvigasztalni egy kis ölelgetés két perc alatt.
És ösztönösen fogod tudni csupán a sírásból, hogy ha nem csak egy hoppá lesz, hanem megsérül. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!