Mi baja lehet a 7 hetes babámnak, miért sír alvás helyett?
Véletlenul eékuldte:
Nekunk rengeteget sir. Kislányom soha nem volt siros elvolt. Kisfiamat, ha lerakjuk babakocsiba járokába 10perc és felkel és folytatja a sirást. Sehol se nyugszik meg. Nem mindig huzkodja a labat,de visit. Vedono szerint tipikus hasgajos siras, de hiába van hason a karomban ugy is ordit.
Kislányom csak biogaiat kapott minimálisan volt hasfajos, nala semmi se segit. Egyedul az esti furdetés, na akor alszik utána 10-4ig. Kiviszem melegee(udvs)nem tud jol aludni, benn van légkondi, normális fokpn megy, nem hideg akkor vmivel nyugisabb.
Csak cicin nyugszik meg, és rengeteg eszik. Nekem pár napja végiguvoltotte az egész napot, volt egy kis vérzésem, kevesebb lett a tej(helyreállt már) nálad ez nem lehet?méred?
Nem mindenki mér, de én mind2 mérem. Nála tuti kell, mert vagy keveset eszik azért ordit v tul sokat és nem mindegy. Még volt vmi az eszemben, de elfelejtettem, majd leirom
Na még egyszer:D
Tanácsot bárki adhat,de te ismerd a babádat. Nálam is van,hogy vki jobban tduja, aztán nála is uvolt.(persze van amikor olyan, hogy hiába mondod kiprobáltál mindent, vki felveszi és full csondben van -_-)
Nálam is sokszor belealszik az evésbe, de felkeltem:) elv 10 perc alatt le kéne rendeznie egy evést a nagykonyv szerint, ns ezt sose tartottam be egyiknél se. Egye meg az adagját és kész, hova siettessem. 140et simán megeszik(és ez lutri néha jól lakik néha uvolt,hogy sok)
Miket eszel?én most semmi tejszérmazékot se (nem mintha sokat érne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!