A pici megszületése után a ti párotok nem változott meg? Vagy ha igen milyen irányban?
Lehet hogy velem van a baj, de úgy érzem mióta megszületett a fiunk magamra hagyott. Régebben kedves volt, figyelmes. Megértem hogy dolgoznia kell, és a fejemhez is vágja hogy ő agyal állandóan azon hogy miből legyen pénzünk. Minden idejét a munka köti le, két állása is van. Mi vagyunk az utolsók a fiammal neki, ez nagyon fáj.
Talán az a baj, hogy a négy fal között vagyok (falu),semmi kikapcsolódás, csak sétálni tudok a gyerekkel.
Úgy vágynék egy kis programra, hogy azt mondaná, na kicsim lerakjuk a gyereket a mamánál és elmegyünk vacsizni, vagy strandolni, vagy bármi.
Vagy csak én vagyok ilyen önző, hogy többet akarok szeretetet?
szerintem nem volt arrogáns.
Nálunk nem igazán változott, csak én szerettem jobban bele, mióta látom, hogy imádja a fiát, hogyan játszanak együtt. Persze neki is van, hogy rosszul esik, ha vele nem foglalkozok, ezt néha a fejemhez is vágja. De minden apróságért nagyon hálás, tegnap például azért kaptam hatalmas ölelést, mert főztem neki teát és betettem a hűtőbe. Ma azért fogok sok-sok puszit kapni, mert sütöttem neki sütit. Néha nagyon kevés is elég a hálához.
Én kikövetelem az ölelést. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy "vigyázz, jövök!":-))) érti is a dolgot és eleget tesz a feladatának. Nálunk az okozta a legnagyobb problémát, hogy a lányunk születése után 6 héttel pánikrohamok törtek rám, és nem tudtam aludni, még akkor sem mikor lehetett. Ettől ő is megijedt, orvoshoz fordultam. Nagyon nem értett vele egyet, hogy "bogyókra" van szükségem, de mára már belátta, hogy ezt nem én generáltam, hanem ez történt, és egyelőre így tudok talpon maradni. PErsze a gyerek születése óta kevesebb időnk van egymásra, de mi már jó 30-asok vagyunk, így nem a kettesben való együttlét hiányzik, hanem az, hogy mozduljunk ki hárman. De a lányunk most 4,5 hónapos, nappal is még sokat alszik, persze csak az ágyában, így még nem igazán tudunk a sétán kívül mást együtt csinálni. De állítólag röpül az idő, és egyre többet lehet csinálni a kis pocokkal. Egyébként neki első a gyerek, imádja, sokat játszik vele, én meg csak nézem őket. PErsze a kakis pelenka az enyém:-)
Ha úgy érzed, hogy keveset van veletek, egyszerűen add a kezébe a kicsit, hogy nagyon srgős dolgod van, hátha "rákap" az "ízére". A kettőtök kapcsolatát pedig csak úgy tudod rendezni, ha Te kezdeményezel, és kész helyzet elé állítod. Pl. "Áttvittem anyuékhoz a gyereket, menjünk el sétálni, vacsizni...stb." Szerintem nem fog visszautasítani.
A szeretet is kikövetelem magamnak, egy helyen itt már írtam a fórumon, hogy van egy "pusziládám", amit fel kell töltenie. Ez egy jó játék, mindig bele is megy a játékba.
Szóval Neked kell kezdeményezned.
hú 20:57-es,
tisztára mint az én életem, azzal a különbséggel, hogy nálunk közös a ház, de csak 3/4-1/4 arányban a férjem javára. Nekünk is voltak problémák a terhesség előtt is, de azt hiszem nem láttam vagy csak nem akartam látni...:/
eléggé patt helyzet, szinte mindent fel tudnék sorolni amit eddig írtatok, mi is sokat veszekszünk, a fiával abszolút nem foglalkozik a férjem csak ha már "nagyon muszáj". a közös program=0, neki elég ha itthon x-boxozhat, mi meg menjünk ketten vagy neki aztán tök mindegy. nem segít semmiben, a semmit szó szerint értsétek, még egy kanalat nem tett arrébb...én minden nap főzök-sütök, a ház csillog villog, a fiam egy tündér, aki az első, és akiért bármit eltűrnék. sajna ez van. nem hagytam el magam, jobban nézek ki, mint a terhesség előtt, a férjem nincs elhanyagolva, sosem érezhette, hogy már csak a 2. mégsem értékeli, hogy ilyen családja van, és nekem ez nagyon fáj. nem így képzeltem és nem én vagyok a hibás. az egyetlen jó a dolog az életemben a kisfiam. Teljesen megértelek kérdező.
Mondd el a férjednek, hogy neked rá van szükséged. Te is fáradt vagy estére, de legalább néha erőltesse meg magát és menjetek el vhova, csináljatok közös programokat, mert egy nap majd ránézel a férjedre és felteszed a kérdést, hogy ki ez az idegen???csak egymás mellett éltek,és nem együtt, de a közös dolgok nagyon kellenek.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!