Csatos hordozó van legalább 3-4 hós, de inkább fél éves kortól.
2018. ápr. 5. 20:58
2/13 anonim válasza:
Mi Bondolino hordozót használtunk, nagyon bevált. Ha nagyobb a gyerek csatos hordozók is jók.
2018. ápr. 5. 21:00
3/13 anonim válasza:
Mei tai. Ugyan kötős, de nem olyan, mint a kendő. Könnyű használni.
2018. ápr. 5. 21:26
4/13 anonim válasza:
Mei tai. Azt még én is megtudtam kötni, pedig nem erőssegem az ilyesmi.
2018. ápr. 5. 21:50
5/13 anonim válasza:
Nekünk is meitai van, bár nem írtad mennyi idôs a gyerek
2018. ápr. 5. 22:02
6/13 anonim válasza:
Karikas kendot probaltal? Az nagyon egyszeru.
2018. ápr. 5. 22:15
7/13 anonim válasza:
Ha már önállóan ül a baba, a csatos hordozót ajánlom, egyszerűbb felvenni, mint a mei tait. De csakis olyat vegyetek, aminek állítható a terpesze és a body része is, így sokáig fogjátok tudni használni.
2018. ápr. 5. 23:21
8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat. Utana nezek ennek amit sokan irtatok!:) meg csatosnak is. De a sima kenguru borzaszto, egy ismerosomnek van a kornyeken.. rossz nezni benne a gyereket. Nem ertem miert ilyenre keszitik, ha egyszer nem jó...:/
Amugy csak 6hetes , de kesobb szeretnem hordozni. Egyszerubb lenne neha a dolgom. Mar most jol jonne, de még picike és elbírom,de mar erzem h a hátam nem fogja a birni, egy hordozo meg azon is segitene meg hát bevasarolni is konnyebb lenne néha úgy!:(
2018. ápr. 6. 06:51
9/13 anonim válasza:
A mei tai tényleg nagyon jó. Kendőt szerettem volna, de nem birkóztam meg a megkötéssel, akkor akadtam rá a mei tai-ra. :)
Lehet kapni baby tai-t, ezt újszülött kortól lehet használni.
2018. ápr. 6. 07:00
10/13 anonim válasza:
ódzkodtam a kendőtől, így mi is mei tait használtunk 3 hónapos korától. ugyan akkor még korai volt, csak pár percekre volt benne (pl bevásárlás), de úgy 8-10 hónapos korától rendszeresen használatban volt egészen 4,5 éves koráig (igaz, eddigre már egy karikás és egy podegi is volt a repertoárban, utóbbit imádtam, legközelebb azzal fogom kezdeni)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!