Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha még soha nem...

Mit tegyek, ha még soha nem volt koszmós a babám feje, és most mintha az lenne?

Figyelt kérdés
Hat hónapos múlt. Most megdörzsöltem Johnson˝s olajos vattával és megfésültem a kis haját. A vattán elhalt sárgás hámrétegdarabkák voltak. Az koszmó, igaz? Meddig tart ez? Köszönöm
2008. okt. 29. 12:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen az.Az olajos vattát ha használod, rá egy fél órára mosd meg a haját,pl mi neogranormonos sampont használunk nagyon jó, de van akinek babe jön be.
2008. okt. 29. 12:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én fürdés előtt beolajoztam,majd fürdésnél koszmóelleni samponnal mostam.Utána sűrű fogú fésűvel felszedtem a koszmót és aztán kikeféltem a hajából.Ezt addig csináltam,míg teljesen el nem tűnt.Később fürdés előtt már csak a gyógyszertári fürdetőt dörzsöltem a fejére sampon helyett.
2008. okt. 29. 13:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Tegnap parázs vita alakult ki koszmó-ügyben. Itt beleolvashatsz:

[link]

-Macska-

2008. okt. 29. 13:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Fürcsi előtt egy órával kend be olajjal, majd most meg a haját fürcsikor babé koszmó elleni samponnal, és fürcsi után kis fésűvel fésüld meg. Ami feljön feljön, pár nap és rendbe jön.
2008. okt. 29. 15:36
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kend be a fejét sima napraforgóolajjal, húzzá rá egy sapit és kb 1 óra múlva fogkefével finom sörtéjűvel óvatosan le lehet kapargálni, utána fürdésnél mosd meg jól a buksiját. Ha maradt még másnap ismételd meg. Nekem a védőnő tanácsolta és bejött.
2008. okt. 29. 16:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ma elvittem az orvoshoz a fiamat és kiderült, hogy nem koszmós. Azért köszönöm szépen.
2008. okt. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!