Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha 6 hósan is még...

Normális, ha 6 hósan is még sokat bukik a baba?

Figyelt kérdés
Jó a súlya, eszik rendesen, minden oké, de most a nagy meleg miatt sűrűbben szopizik. Már elkezdett forogni, hason lenni és nem várja meg míg megnyugszik a gyomra. Lehet attól bukik sokat? Vízzel is kínálom napközben, de abból nem sokat iszik.
2010. jún. 11. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha őt nem zavarja, nem sír a bukás után, akkor nincs semmi gond a kicsivel. Az enyém még 8 hónaposan is sokat bukott, de szépen fejlődött, nem volt sírós sem. A dokim szerint nála tovább tartott a záróizom megerősödése... emellett elég mohón és sokat szopizott. Volt, hogy naponta 5-6x cseréltem rajta ruhát, mert mindent összebukott... még a főzelék is sokszor visszajött :) Amikor már mocorog, nem igazán tudod meggátolni, hogy azt tegye, amit akar, így aztán az enyém is pörgött állandóan, mint a motolla :)
2010. jún. 11. 16:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem sírós egyáltalán, teljesen kiegyensúlyozott baba és inkább nevet bukás után :). és a főzelék is jön időnként, mert már hozzátáplálunk is. Köszi!
2010. jún. 11. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon sokat bukott, aztán mikor elkezdtem etetni szilárd kajával is abbahagyta kicsit. Mikor kúszni kezdett megint bukott sokat. Mikor felült, ritkábban, és mióta jár, teljesen elmaradt.
2010. jún. 11. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!