Normális, ha 6 hósan is még sokat bukik a baba?
Figyelt kérdés
Jó a súlya, eszik rendesen, minden oké, de most a nagy meleg miatt sűrűbben szopizik. Már elkezdett forogni, hason lenni és nem várja meg míg megnyugszik a gyomra. Lehet attól bukik sokat? Vízzel is kínálom napközben, de abból nem sokat iszik.2010. jún. 11. 16:18
1/3 anonim válasza:
Ha őt nem zavarja, nem sír a bukás után, akkor nincs semmi gond a kicsivel. Az enyém még 8 hónaposan is sokat bukott, de szépen fejlődött, nem volt sírós sem. A dokim szerint nála tovább tartott a záróizom megerősödése... emellett elég mohón és sokat szopizott. Volt, hogy naponta 5-6x cseréltem rajta ruhát, mert mindent összebukott... még a főzelék is sokszor visszajött :) Amikor már mocorog, nem igazán tudod meggátolni, hogy azt tegye, amit akar, így aztán az enyém is pörgött állandóan, mint a motolla :)
2/3 A kérdező kommentje:
Nem sírós egyáltalán, teljesen kiegyensúlyozott baba és inkább nevet bukás után :). és a főzelék is jön időnként, mert már hozzátáplálunk is. Köszi!
2010. jún. 11. 16:38
3/3 anonim válasza:
Nekem is nagyon sokat bukott, aztán mikor elkezdtem etetni szilárd kajával is abbahagyta kicsit. Mikor kúszni kezdett megint bukott sokat. Mikor felült, ritkábban, és mióta jár, teljesen elmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!