Milyen lány illetve fiú név illik a Szvetlov névhez?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 11:49
21/29 Omniscient00 válasza:
Szerintem még a Míra és az Olivér se rossz!De nekem is pl az Anna ugrott be elsőnek!
22/29 anonim válasza:
Amúgy a Szvetlov is szép név, szvet=fény, világ, világosság
23/29 anonim válasza:
Nekem tetszik a Natasa, vagy Kata is.
25/29 anonim 

válasza:

Szerintem is valami szláv eredetű illene hozzá, pl. Iván vagy Milán, esetleg olyan, ami szláv nyelvterületen is gyakori, pl. Marina, Natália, Irina.
26/29 A kérdező kommentje:
Szvetlov Tamara vagy Tamás lesz a neve
2018. ápr. 10. 09:16
27/29 anonim 

válasza:

Szép mind a kettő :) Gratulálok a picihez!
28/29 A kérdező kommentje:
köszönöm
2018. ápr. 11. 21:02
29/29 Producer válasza:
Egy-két válaszban jó irányban gondolkodtak, hogy a Szvetlov - ez egy szláv, helyesebben orosz vezetéknév. Csak egy gond van vele, hogy ez férfi vezetéknév. A női vezetékneveknek az adott fajtájában -ova a végződése, ezért Szvetlova. Ezután lehet dönteni, hogy mi illik hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!