Milyen lány illetve fiú név illik a Szvetlov névhez?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 11:49
11/29 anonim 

válasza:

Georgina
Tamara
Rebeka
Gábor
Ferdinánd
12/29 A kérdező kommentje:
Anna, Liliána, Sára, Tamara
Márk, Tamás, Ádám, Gábor
Mindegyik név tetszik, nem is értem ezek a nevek eddig , hogy nem jutottak eszembe
2018. ápr. 3. 22:40
13/29 anonim 

válasza:

Nagyon szerencsés helyzetben vagy! Akár milyen keresztnév jut eszembe, mindegyikkel jól hangzik! De komolyan! Nekem kb 5-ből kellett választanom... :D
14/29 Botond1999 

válasza:

Mivel ez szláv vezetéknév, értelemszerűen a szláv hangzású vagy kifejezetten szláv eredetű keresztnevek passzolnak hozzá, pl. Szvetlov Alexander, Szvetlov Tibor, Szvetlov Zalán, Szvetlov Borisz, vagy Szvetlov Vera, Szvetlov Anka, Szvetlov Zorka, Szvetlov Alexandra stb.
15/29 Ruslan87 válasza:
Szvetlov Han Solo az nagyon ütne :)
18/29 Skywinner válasza:
- Zbigniew
- Mizarstvo
- Matija
- Anej
- Tilen
- Ajda
- Brija
- Zoja
- Tinkara
- Ula
19/29 anonim válasza:
Vivienn- Olivér
Valamiért szerintem a V nagyon kell a keresztnévbe is.
20/29 A kérdező kommentje:
#18-as ezeket a neveket komolyan gondoltad ? Magyarok vagyunk és nyilván olyan nevet keresünk amit itt lehet anyakönyveztetni.
2018. ápr. 6. 22:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!