4 hónapos babának mindig aludnia kell két etetés között?
4 hónapos az én babám is. Ő két napja átalussza az éjszakát / remélem igy is marad/ Nappal 2-3 óránként eszik. Mostanában este 7-8 között fürdés , kaja/ tápszeres/ utána kis játék és 8-8.30 körül elalszik reggel 5-6-ig. Akkor kaja és visszaalszik 7-fél 8-ig. Megint eszik és játszás van 9-10-ig. Kicsit kajál megint és alvás 11-ig kb. Dél körül kaja , séta, ha jó idő van ilyenkor vagy elalszik a kocsiban vagy nem. Ha igen addig maradunk amíg tentizik, ha nem akkor 2 körül alszik olyan 4 -ig, kaja játék , 6 körül kis szundi fél 7-ig.
Én nem időhöz kötöm az étkezést, mert van, hogy 1 óra múlva megint éhes. Mivel tápszeres már elkezdtem neki rizspépet adni, ezt belekeverem a déli és esti tápszerébe így több időt kibír kaja nélkül, mert csak a tpszertől 2 óránként evett 150-170ml-et.
A kisfiam 3 és fél hónapos és úgy vettem észre, hogy ha nem alszik 2 evés között, akkor jön a nyűgösködés, szóval legalább egy kis alvásra szükség van minden evés között.
3-4 óránként eszik, általában 1-2 órát ébren van, játszunk, aztán alvás.
Persze nem minden baba egyforma, lehet, hogy a tiéd kevesebb alvást igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!