Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha alig van haja a kicsinek,...

Ha alig van haja a kicsinek, akkor koszmónál babakefét vagy babafésűt használjak inkább (fellazítás után)? Vagy elég ha törölközővel áttdörgölöm?

Figyelt kérdés

Elég gyengén van még csak rajta, de szeretném megelőzni a továbbterjedését. Olajjal kezdeném a kezelést és ha nem múlik, csak akkor venném meg a drága Babe-sampont.

Vagy hülyeség és kezdjem egyből a "csodaszerrel?"

2010. jún. 11. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak is csak egy pici volt, olajjal kezeltük, és egy héten belül elmúlt. Gondolkoztam én is az iszonyat drága babe samponon, de úgy voltam vele, hogy ha semmi nem segít, akkor megveszem. Hála az égnek, nem volt rá szükség.
2010. jún. 11. 08:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja, és annyira kis pamutja volt/van, hogy nem is használunk fésűt. Csak megtörlöm neki törülközővel, és kész.
2010. jún. 11. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!